Kirúgták Tara Strongot a készülő Boxtown animációs sorozatból

  • Írta: osan
  • 2023. október 18.
  • Cooltúra
Link másolása
A Boxtown egy felnőtteknek szóló animációs websorozat, melyben Timet, a nyomozót és Billt, az árvát követhetjük, ahogy Batman és Robin módjára oldanak meg különféle eseteket. Bill hangját eddig Tara Strong szolgáltatta volna, ám az online jelenlét most is közbeszólt, aminek hatására eltávolították Strongot.

X-posztban jelentették be a műsor alkotói, hogy Tara Strongtól megváltak, hiszen online aktivitása nem egyezik a műsor mögött állók értékrendjeivel. Ugyan nem írtak konkrétumot, de azt megtudhattuk, hogy problémás és megosztó posztjai voltak a szinkronszínésznek, még hozzá a jelenleg zajló Izrael-Palesztin konfliktusról. Kissé meglepő, de leginkább elkeserítő a helyzet. Strong is reagált a kirúgásáról szóló posztra, nem is akárhogy:

Most tudtam meg Twitteren! Úgy tűnik ez történik, ha segít az ember a rajongóknak, hogy elkészülhessen egy műsor. Kirúgtak, mert zsidó vagyok. Örülök, hogy segíthettem megszerezni a Kickstarteres pénzt. Felejtsétek el az e-mail címem és imádkozzatok a családomért Izraelben és Gázában.” – olvasható válasza.

Ahogy fentebb is írtuk, annál jobban tisztázott oka a kirúgásának nincs, hogy ’érdekesen’ írt a helyzetről, de az X-fiókját átböngészve talán találhatunk magyarázatot. Durván Iszlám ellenes (nem ISIS, Hamas hanem a nép ellen szóló) tartalmakat kedvelt. Kissé banálisnak tűnhet, de egy celebritásnál ez már nyílt véleménynyilvánításnak számít és jól tudjuk, hogy erre szeret harapni mindenki.

Az alkotók a későbbiekben fognak tájékoztatót kiadni arról, hogy ki fogja leváltani Strongot a sorozatban, aminek megjelenése még várat magára, de addig is lecsekkolhatjátok a kampányvideóját.

2.
2.
Nothing
#1: Kevered Magyarországgal, nem?
1.
1.
gegory
A Cancel kultúra igazi amerikai kultúrha. Nagyban hangoztatják, hogy ők a szabadság országa de közben brüdek és kétszínűek amikor a gyakorlatról van szó...zseniális.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...