Nemsokára Netflix Geeked Week!

  • Írta: osan
  • 2023. október 18.
  • Cooltúra
Link másolása
Novemberben kerül megrendezésre a streamingóriás éves kocka hete, azaz a Geeked Week. Ízelítő videót kaptunk az eseményről, melyben olyan nagy címek is feltűnnek, mint a Stranger Things, az Avatar vagy a Rebel Moon. Nézzük is meg, hogy mikre számíthatunk még!

November 6-tól egészen 12-ig fog folyni az információcsap, melynek hála új bejelentéseket, új információkat a már szeretett sorozatainkról és játékainkról és még sok mást is kapunk.

A videóban visszaköszön a Netflix másik nagy horderejű eseményén, a Drop 01-en bejelentett animációs sorozatok többsége is, így számíthatunk majd információmorzsákra a Scott Pilgrim Takes Off-ról vagy a Tomb Raider: The Legend of Lara Croft-ról is.

A cég állítása alapján az első nap csak a Stranger Things-ről fog szólni. Konkrétumot még nem árultak el, de tekintve, hogy a jelenleg készülő 5. évaddal lezárul a sorozat, valószínűleg a finálénak szánt évadból kaphatunk egy kis ízelítőt, illetve a bejelentett animációs spinoff is feltűnhet akár.

A tavalyi Geeked Week során olyan címek kerültek bejelentésre, mint a Castlevania: Nocturne és olyan alkotásokhoz kaptunk megjelenési dátumot, mint a Cyberpunk: Edgerunners. Ezek alapján bátran számíthatunk most is sokféle jóságra, de a november 6.-ával kezdődő héten minden kiderül.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...