Új RTS a láthatáron: már előrendelhető az Industrial Annihilation

  • Írta: osan
  • 2023. október 19.
  • Videó
Link másolása
Az Annihilation sorozat következő etapja nemcsak a már jól megszokott és bevált RTS-receptet követi, de felpaprikázza a helyzetet egy kis gyárépítéssel is. Bődületesen ígéretes alkotást láthatunk a traileren, nézzük is meg!

A Galactic Annihiliation csapata úgy döntött csavar egyet a Planetary Annihilation formuláján és hozzátesznek még egy kis gyárépítést. Alapból sem áll távol az RTS klasszikusaitól az, hogy nyersanyagainkkal okosan gazdálkodjunk, de most még mélyebben bele szeretnének menni a témába. Egy olyan játékot szeretnének létrehozni, melyben a két zsáner teljeskörben ki van bontva, vagyis egy teljesértékű RTS-t és egy teljesértékű Factorio szerű játékot kapnánk egy alkotásba sűrítve.

Az ötletet a Factorio-játék adta... Úgy éreztük, hogy igazán jól állna a gyárépítéses játékoknak egy RTS vonulat” – nyilatkozták a fejlesztők a PC Gamer csapatának.  

Az biztos, hogy érdekesen hangzik és a trailert elnézve még azt is mondhatjuk, hogy a maga módján látványos, viszont elég csodával határos ígéreteket hallhattunk már a videójátékiparból ahhoz, hogy kissé kételkedve álljunk az ügyhöz. Mi szurkolunk a csapatnak, hiszen egy elég ötletes és ambiciózus projektről van szó, ami, ha jól sikerül, akkor évekig nyújthat majd kellemes időtöltést. Nektek hogy tetszik az Industrial Annihilation?

A játék valamikor 2024 2. negyedévében várható, de már most elő lehet rendelni a hivatalos weboldalról.

1.
1.
crytek
RTS jöhet minden mennyiségben
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...