Már előgyártási fázisban van az EA Motive Iron Man-játéka

  • Írta: zoenn
  • 2023. október 20.
  • Hír
Link másolása
A Dead Space remake-jének fejlesztője elárulta, hol tartanak most a tavaly bejelentett Iron Man-játék munkálatai. Most már azt is tudjuk, hogy az Unreal Engine 5 erejére hagyatkozik az akció-kaland.

Az EA Motive Studio fejese, Patrick Klaus egy blogbejegyezésben árulta el, hogy miután az év elején a csapat végzett a Dead Space remake-jével, a fókusz azon nyomban az Iron Man-játékra terelődött. Ám még mindig gyártás előtti fázisban vannak, magyarán kidolgozzák a terveket, megrajzolják a pályákat és a karaktereket.

"Időt szánunk arra, hogy a lehető legjobb alapot teremtsük meg az (aktív) fejlesztéshez. Már most rengeteg lehetőséget látunk a történet, a dizájn és a játékmenet felfedezésére az Iron Man IP segítségével, és izgalmas látni, ahogy a fantázia életre kel." - fogalmazott Klaus.

Ezen kívül az EA Motive egy rajongókból álló közösségi tanácsot is felállított. A módszer hasonlít, mint amit a Dead Space idejében csináltak, magyarán kikérik a rajongók véleményét már most a fejlesztés korai szakaszában, és mindenről visszajelzést adnak. 

Az úriember megerősítette, amit a korábbi álláshirdetések megszellőztettek: nevezetes az Iron Mant az Unreal Engine 5 segítségével keltik életre. Ez lesz a stúdió első játéka, amely az Epic játékmotorjára épül, korábban kizárólag a Frostbite 2-vel dolgoztak.

Nem ez az Iron Man az egyetlen játék az EA-nél amely a Marvel-jogokat használja, az újonnan alapított Cliffhanger Games már egy nyitott világú Black Panther akció-kalandjátékot kalapál.

2.
2.
crytek
Amihez eddig az EA nyílt újra végre single game-ek tekintetében, ez csak jó lehet. És ráadásul 1 év után game passba kerül vagy még annyi se..
1.
1.
Daniel21
Félő, hogy ez sem lesz egy nagy durranás. :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...