Egy órányi gameplay érkezett a Like a Dragon: Infinite Wealthről

  • Írta: zoenn
  • 2023. október 24.
  • Videó
Link másolása
Idén sem maradunk Yakuza-utód nélkül, ám a Sega most a jövő januárban érkező Like a Dragon: Infinite Wealthet demózta hosszabban. Két hősünk is lesz, akik nem ijednek meg egy kis tengerparti csetepatétól.

A Like a Dragon: Infinite Wealthben rögtön két bátor hős fog össze, hogy leszámoljon az alvilág kutyáival Amerikában is. Az egyikük Ichiban Kasuga, aki soha nem ad fel semmit, hozzászokott, hogy a nulláról kezd újra mindent. A másik már ismerős lehet, a fiatal Kazuma Kiryu, akinek nehéz élete volt eddig, de most az útja végéhez közeledik.

Némi szerepjátékos elem sem hiányzik a harcokból, csapatunk képességeit bármikor módosíthatjuk, őrült kunsztokat választhatunk, akár egészen vicces és elképesztő pofonokat osztogatva. A látvány ne tévesszen meg senkit, a játékban mély stratégiáknak is helye lesz.

Első körben még idén megkapjuk a Like a Dragon: The Man Who Erased His Name-t, majd nem sokkal rá jön a folytatás is, az Infinite Wealth, egészen pontosan 2024. január 24-én PC-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra és Xbox Series S/X-re. Ám addig sem maradunk új infók nélkül, hiszen szerdán, az Xbox Partner Preview-n előkerül ez a cím is.

3.
3.
Kratoska
#2: Ennél nagyobb problémád soha ne legyen az életben.
2.
2.
Nothing
Apró konstruktív megjegyzés:
Lehetne, hogy elfelejtsétek ezt a címképet, mondjuk örökre? :D
1.
1.
Doomsayer
Szükség volt ebben a játékban Kiryu-ra, mint a mókusnak az erdőtűzre. Ha rajtam múlna és most van kedd ebédszünet, akkor ma 18 óráig hagynám, hogy elhordja magát, aki miatt ezt erőltetni kellett és holnap reggeltől már be sem engedném a loser-t az épületbe.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...