Kiköpött Animal Crossing a Like a Dragon: Infinite Wealth üdülőszigete

  • Írta: szlav
  • 2023. október 25.
  • Videó
Link másolása
A Ryu Ga Gotoku csapata ezúttal sem hazudtolta meg magát. A Like a Dragon: Infinite Wealth tartogat egy komplett szigetnyi üdülőt, amit úgy szabhatunk át, mintha csak egy Animal Crossing-játékban járnánk.

Ichuban Kasuga és Kazuma Kiryu a távoli Amerikában sem menekülhetnek a bűnöző alvilág elől, akadnak azonban majd olyan pillanatok, amikor igenis az lesz a legfőbb feladatunk, hogy hátra dőljünk és élvezzük a ragyogó napsütést. A Like a Dragon: Infinite Wealth legújabb előzetese ugyanis lerántotta a leplet DonDoko Island szigetparadicsomáról, ami gyakorlatilag egy külön játéknak ad otthont a játékon belül.

Felfedezés, halászás, alapanyaggyűjtés, beszélgetés a helyiekkel és persze a saját kéglink (vagy az egész sziget!) személyre szabása... ha ez szerintetek is tiszta Animal Crossing, akkor ezzel nem vagytok egyedül! Úgy tűnik, hogy a japánok új szintre emelték a jópofa mellékes tennivalókat az új epizódban - reméljük, hogy a játéknak ebbe a szegmensébe is belekóstolhatunk a Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name mellé járó demóban!

Ja, és a végére a csattanó: megvan a Like a Dragon: Infinite Wealth pontos megjelenési dátuma is. Január 26-án kezdődik az őrület PC-n, Xbox One-on Xbox Series X/S-en, PlayStation 4-en és PlayStation 5-ön.

1.
1.
duxyd3
Nagyon jó lesz ez a game :D (az előző részét már végigjátszottam és nagyon jó volt, és ez is jó lesz :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...