Íme, trailer a Dr. Who 60. évadjához

  • Írta: osan
  • 2023. október 26.
  • Videó
Link másolása
A popkultúrába már masszívan beitta magát Dr. Who, így annak is ismerős lehet, aki életében nem látott egy részt sem. Most a Disney és a BBC összeállt, hogy megünnepeljék a sorozat 60. szezonját pár különleges résszel, nézzünk is rá, hogy mi vár ránk!

Különleges időszakában van a híres doktor, hiszen most fordult elő először a sorozat életútjában, hogy valaki másodjára is felölthette az időutazó szerepét. David Tennant doktora viszont már nem sokáig fog világot menteni, a Tardis újdonsült tulajdonosa is feltűnik az új trailerben, Ncuti Gatwa.

Neil Patrick Harris főgonoszát is megnézhetjük magunknak, a Játékmestert. A Harris által megformált bajkeverő 1966 óta nem tűnt fel a sorozatban, így tényleg különleges alkalomról van szó.

A 60. évadot ünneplő részek november 25-én debütálnak Disney Pluson, egy három részes premierrel. Még nem világos, hogy ezzel felkerül-e a streamingóriásra a Ki vagy, doki? teljes repertoárja – ami jelenleg Max-en található – vagy csak az ünnepi évadot nézhetjük majd meg.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...