Nem várt tartalmak lesznek az Alan Wake 2 New Game+ módjában

  • Írta: osan
  • 2023. október 26.
  • Érdekesség
Link másolása
Gondolom senkit nem ér meglepetésként, hogy a Remedy nemsokára érkező horrorjátékában meglesz az a lehetőségünk, hogy újrajátsszuk az egész játékot, viszont az már szemöldök felhúzásra adhat okot, hogy ezzel plusz tartalmak is járnak.

Egy X-posztban jelentették be, hogy a megjelenés után valamikor várható lesz a New Game+ az Alan Wake 2-ben is. Viszont a pszichológiai thrillerben nemcsak újraélhetjük a borzongást, de azt teljesen új tartalmakkal tehetjük majd meg. A posztból kiderül, hogy mint a legtöbb játék esetében, itt is meg fogjuk tartani az eredeti végigjátszás során szerzett tárgyainkat, fejlesztéseinket és az is napvilágot látott, hogy új nehézségi fokozat is elérhető lesz, a Nightmare szint. Ami érdekes, az az új alternatív narratíva, ami eddig még – persze, hogy eddig még nem látott, még meg sem jelent a játék, de értitek... – nem látott kéziratokat fog tartalmazni, amik feltehetőleg tovább mélyítik a játék történetét, ezzel univerzumát is.

A New Game+ megjelenési dátuma még várat magára, de a főjáték, az Alan Wake 2 október 27-én érkezik PC-re, Xbox Series S/X-re és PlayStation 5-re. Addig is, ha lemaradtatok volna, itt megtudjátok nézni miért is lesz igazi túlélőhorror Alan Wake történetének folytatása.

9.
9.
crytek
#8: Amikor ilyen mesteri Dead Space Remakekek röpködnek a game passba mindig elvan az ember..

Közben a CB tesztje is megjelent

https://www.computerbase.de/2023-10/alan-wake-2-benchmark-test/
8.
8.
Doomsayer
#7: Gondolom elvagy, miközben mi játszunk vele.
7.
7.
crytek
Konzolon se valami egetrengető a futás.. 50-60 fps közöt perfomance modban ahol sokszor az 1080p sincs meg..

Közben dso tesztje is kint van

https://www.dsogaming.com/pc-performance-analyses/alan-wake-2-dlss-3-5-ray-tracing-path-tracing-benchmarks/
6.
6.
memoryman
Ezt nagyon várom! Remélem jön game passba is hamar!
5.
5.
Doomsayer
#3: No, hát Daniel Owen kapásból azzal kezdte, hogy akkor fut-e a játék GTX10-en és egy 1070-est beledobott a gépébe. És fut vele, csak graf igényes helyen 25 fps körül volt csak (de akkor is ennyit az Abu hülyeségeiről).

A többi kipróbált kártyával és módon kb a táblázatban írtak voltak tapasztalhatók azzal a különbséggel, hogy sokszor egy jó 10 fps-sel erősebb volt a dolog, tehát aki nem fixálni akarja a 30, vagy 60-at, az az oda írtakkal fejlebb is mehet. Illetve én teszem hozzá, hogy Owen is csak a gyári preseteket kattintgatta végig, de az user még próbálhat finomhangolni természetesen. Minden esetre, ahogy elhagytuk a cross-gen fázist és az új játékok az új konzolokra készülnek, látványos, hogy a low és high grafika között nem jelentkezik nagy skálázhatóság - viszont low-on is atom durván néz ki a játék. (Ugyan ez a szitu utoljára akkor volt, amikor a PS360 bejött.) A skálázás a felbontással és a DRS-szel megy manapság, ahogy a célhardver konzoloknál is.

De érdemes megnézni a Digital Foundry videóját is, akik totál feldőltek a játéktól. Egyelőre tehát nem volt érdemes húzni a vészharangot, mert ahogy sokan oda voltak, vagy most is a katasztrófaturizmus vadászok írják, hogy 4090-en 20 fps a játék, úgy más helyenként meg beállításokkal meg a 120-130 fps-t is elérheti. Szóval már csak 11 óra 43 perc és lehet nekiállni.
4.
4.
Doomsayer
#3: Zsír. Kb 13 óra 42 percem van, hogy szerezzek egy 6099 Ti-t, de reggel akkor is esek neki :)
3.
3.
crytek
Na meg is jött a teszt. Valami mestermű az optimalizálás meg ahogy fut.. minden játékot így adjanak ki

https://www.techpowerup.com/review/alan-wake-2-performance-benchmark/7.html
2.
2.
Doomsayer
Mivel a Remedy-ben eddig csak pozitívan kellett csalódnom, ezért várom a cuccot, hogy megjelenjen 17 óra 12 perc múlva. Deluxe előrendelve (PC-re). Lesz egy végigvitel, aztán majd később jöhet a szóban forgó new game plus a két nagy DLC-vel és a többi ingyenes hozzáadott okossággal.
1.
1.
crytek
Hát ha olyan lesz mint az első akkor a maxoláshoz mindenképpen kell majd még egy végigjátszás
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...