Nyolc év után újabb kosztümöt kapott a Batman: Arkham Knight

  • Írta: Nyuszcica
  • 2023. október 26.
  • Letöltés
Link másolása
Úgy tűnik, hogy nyolc évvel a megjelenés után újabb skint kapott Gotham City megmentője. A Batman: Arkham Knight egy újabb kosztümmel gazdagodott, méghozzá a 2022-es filmből jól ismert darabbal.

Az igazi Batman-rajongó játékosok biztosan ismerik a 2015-ben megjelent videójátékot, a Batman: Arkham Knight című alkotást. Nos, számukra van egy jó hírünk! A nyolc éve megjelent videójáték titokban egy apró kis újítást zsebelhetett be, egy vadiúj kosztümöt kapott a főhős. A DC-t jól ismerő veteránok már rá is jöhettek, hogy melyik filmből van a skin: a 2022-es mozifilmben viselte Gotham City hőse. 

Ebben a produkcióban Robert Pattinson alakíthatta a szuperhőst és a színész igazán jól viselte a kényes szerepet: a nagyközönségnek tetszett az alakítása. Ennek örömére a Rocksteady és a Warner Bros. a háttérben beletette a játékba ezt a szerelést is. A Batman: Arkham Knight meglehetősen jelentős számú alternatív jelmezzel rendelkezik, amik az élőszereplős ruhákon alapulnak. 

8.
8.
crytek
#7: 10$ a 3-ért rengeteg :)
Ezért írtam ha nincs meg semmi ez a jó csomag.
Az összes Batman megvan. Most a Mortal XL lett meg 0.65€ért ennyiért ajándék
7.
7.
csoki0619
#6: Ps store-ba már annak idején volt, h 10 dolcsiért megkaptad mind a három játék Goty verziójàt. Amúgy ezek a batmen játékok kötelezőek, ha nem játszottál még velük, akk itt az idő.
6.
6.
crytek
#5: Na ennek aprópoján lett is egy warner bundle amiben max 1.5 euroért meglehet az embernek a season pass.

https://www.humblebundle.com/games/wb-100-play-legends
5.
5.
crytek
#4: Hányinger hogy az dlc ami a játékhoz mérten egy semmi egy nulla kerül annyiba mint maga a game...nevetségesen szánalmas
4.
4.
delphijos
#3: Ráadásul brutál akciós Steam-en. Valami 4 euro... és a premium is csak 8.
3.
3.
hedzsooo
#2: Jo reklam. Nem kerul sokba beletenni a jatekba, igy viszont cikkeznek rola 1 kicsit mindenhol errol a 8 eves, + amugy igencsak maig is remek jatekrol. Aki 8 eve teszem azt 6-7 eves volt, lehet most hall majd errol a jatekrol eloszor, igen
2.
2.
Grabowsky30+
Ezeknek mi a tököm értelme van? Van olyan ember a földön aki csak az új kosztüm miatt újra játszaná vagy megvenné ne adj isten?
1.
1.
crytek
Inkább valami új Batman game jöjjön végre. Ha totál nincs ötlet akkor remake kollekció UE5-el
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...