A profi ralipilótákat is meggyőzte az EA Sports WRC

  • Írta: szlav
  • 2023. október 28.
  • Videó
Link másolása
Idén már az EA és a Codemasters garázsából gördül ki a WRC hivatalos játéka. A brit stúdiónak komoly gyakorlata van a ralijátékokkal, a legújabb alkotásuk azonban több szempontból is formabontónak ígérkezik.

Több mint 200 valósághű pályával, 68 részletesen kidolgozott raliautóval, egy jókora kampánnyal és a hozzá kötött kocsiépítővel, illetve az eddigi legautentikusabb irányítási modellel érkezik az EA Sports WRC. Mindez roppant ígéretesnek hangzik, azt pedig tudjuk, hogy a DiRT-játékok fejlesztői értik a dolgukat, de ennél is jobb ajánlólevél az, hogy látszólag a profi ralipilótákat is alaposan meggyőzte az alkotás. Ott Tänak, Oliver és Petter Solberg, Takamoto Katsuta, Esapekka Lappi, Teemu Suninen, Gus Greensmith, Robert Virves, William Creighton és Hamza Anwar is kipróbálták már a versenyjátékot - lássuk, mit gondoltak róla:

Az EA Sports WRC november 3-án debütál PC-n, Xbox Series X/S-en és PlayStation 5-ön.

8.
8.
crytek
Nem az a vadlábu....

https://www.computerbase.de/2023-11/wrc-benchmark-test/2/

7.
7.
delphijos
A Fanatec szett a Direct Drive kormánnyal azért elég jó. Még akkor is ha tudom hogy az is reklám.
6.
6.
Doomsayer
NE VEGYE MEG SENKI GÉPRE.

Unreal Engine 4 ez is és a Digital Foundry szerint intel 13900K-n és RTX 4090-en (DLSS Performance módban) olyan szinten akad meg laggol, hogy játszhatatlan és vezethetetlenek az autók. Shader comp-nak néz ki. Úgy látszik még visszatér az UE4-es minőség PC-re, ha a kiadókon és a fejlesztőkön múlik. Lényeg, hogy PC-re ne adjon érte senki pénzt még kulcsos oldalon sem.
5.
5.
crytek
Akkor sajnos marad a sim vonal :(
4.
4.
GAMEROD
Egy fokkal nem látom jobbnak mint az előző fejlesztőkét.
3.
3.
Zuzmo
Akár hiszitek, akár nem, ahogy a videóban is elhangzik egyikőjüktől, a versenyzők is játszanak szimulátorokkal.
Használják szórakozásra, vagy ha éppen nem tudnak rendes autóba ülni, gyakorlásként is, pályát tanulni stb..
Azt persze nem tudom, hogy ez a game mennyire lesz realisztikus - a Dirt Rally és a 2.0 eléggé az volt.
2.
2.
Doomsayer
#1: "meggyőzte az EA Sports $$$$"

Ugyan erre gondoltam tegnap a hír olvasásánál. Ezeknek a pilótáknak ez a dolog annyi, mint a dolgozó embernek egy évben egyszer hétvégén bemenni leltárra, amikor is 9-12-ig pofázás van, utána meg céges ebéd és mindezt még fizetik is. Idelinkelném, ha emlékeznék, de nem is tudom melyik rally-s játéknál (talán WRC Generations) szólta el magát a felvételt készítő pilóta, hogy totál más, mint az életben, de attól még eléggé jó, mint egy játék.

Erre amúgy én is ezt tudom mondani: eléggé jó, mint játék.
1.
1.
sasncore
A profi ralipilótákat is meggyőzte az EA Sports $$$$. A fejükben ezt gondolván a sok hülye, ez nevetséges:) Szeretem a játékokat, de ne keverjük holtkóros emberek miatt a valósággal. Sokak fejében gond van, aztán fejre állnak, kertbe szállnak, vagy csak telibe kapják őket jobb kezesnél mint a haverjaimat. Jobb esetben csak az üllőin áll keresztbe, mert többszáz ló az nem egy gyalog galopp.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...