A világ tradicionális épületeit is felhúzhatod majd a Cities: Skylines 2-ben

  • Írta: Nyuszcica
  • 2023. október 29.
  • Érdekesség
Link másolása
Ismert modderek úgy döntöttek, hogy egy világkörüli útra indítják a nemrégiben debütált Cities: Skylines 2-t. A játék ezentúl elhozza majd a képernyőinkre többek között Japánt, Párizst és Németországot is.

A Cities: Skylines 2 hivatalos YouTube-csatornáján megjelent egy érdekfeszítő teaser videó, amiben ismert modderek beszélnek a terveikről. A városépítő szimulátor hamarosan újabb csodálatos tartalmakkal bővül majd: nyolc régió tradicionális épületei is megjelennek majd a játékban. Ha téged is elvarázsolnak Japán hagyományos torii kapujai vagy Párizs jellegzetes vasalóházai, akkor kukkants bele a rád váró kiegészítő csomag első előzetesébe! De ezeken kívül érkeznek még az Egyesült Királyságból, az USA keleti partjáról, az USA nyugati partjáról, Kínából, Kelet-Európából és Németországból is gyönyörű épülettípusok. Az eredeti videójáték 2023. október 24-én debütált PC-n. 

"Összefogtunk néhány kedvenc alkotótokkal, köztük Titan, bsquiklehousen, Darf, RichardShi, MacWelshman, Badi_Dea, Feindbold, Gurny és még számos barátunkkal, hogy nyolc ingyenes csomagot, különleges régiók épületeit hozzuk el nektek, amik hamarosan megjelennek a Paradox Mods platformján!"

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...