Ütősnek ígérkezik az Exoprimal és a Monster Hunter crossovere

  • Írta: szlav
  • 2023. november 5.
  • Videó
Link másolása
Bikitoa szigetén továbbra is százára özönlenek az égből potyogó dinoszauruszok, hamarosan azonban ennél is nagyobb veszély vár az Exofighterekre. Nemsokára beköszön ugyanis Rathalos, az egek királya.

Habár a megjelenését követően hamar elcsendesedett az Exoprimal, a Capcom szépen lassan csöpögteti a házon belüli crossover-eseményeket. Először a Street Fighterrel közösködött a méltatlanul alulértékelt dinólövölde, a jövő év elején, egész pontosan január 18-án pedig a Monster Hunter kollaborációs eseményére is sor kerül.

A harmadik szezonnal érkező újdonságok közt találhatunk majd számos új kozmetikai készletet, új modulokat, felszereléseket és négy új béta-variáns Exosuitot, a lényeg azonban az új 10 fős endgame küldetés lesz, melyben a Monster Hunterből ismerős tűzokádó, Rathalos lesz a végső ellenfél. Emellett a következő szezon egy vadiúj dzsungeles helyszínt és egy másik kőkemény csatát is bevezet a Neo Triceratops ellen.

Az Exoprimal elérhető PC-n, Xbox One-on, Xbox Series X/S-en, PlayStation 4-en és PlayStation5-ön. A játékot megtaláljátok az Xbox Game Pass könyvtárában is.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...