Már Európában is hódít a Pokémon Horizons: The Series

  • Írta: Nyuszcica
  • 2023. november 9.
  • Cooltúra
Link másolása
A Pokémon Company egy posztban megosztotta a rajongókkal, hogy hamarosan az Egyesült Királyságban is műsorra kerül a Pokémon Horizons: The Series.

A Pokémon Horizons: The Series eredeti debütálása óta ugyan már eltelt néhány hónap, a készítők nem feledkeztek meg a nyugatabbra élő rajongókról sem. A The Pokémon Company egy X-posztban számolt be arról, hogy a franchise legújabb animéje hamarosan Európába, pontosabban az Egyesült Királyságba is megérkezik. Innen már csak egy ugrás lehet a magyar szinkron, nem igaz? 

Bár konkrét dátumot nem közöltek, abban biztosak lehetünk, hogy még 2023 decemberében elkezdik sugározni a BBC platformjain. "Ez egy igazán különleges pillanat a számunkra, hiszen most mutatjuk be a rajongóknak a vadonatúj főszereplőinket, Liko-t és Roy-t. Tudjuk, hogy az Egyesült Királyságban élő rajongóink már a sorozat debütálása óta várják ezt, és számunkra is nagy öröm végre információval szolgálni a megjelenéssel kapcsolatban." - írta Peter Murphy, a The Pokémon Company International marketingigazgatója.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...