Csupán másfél év alatt rakták össze a Modern Warfare III kampányát?

  • Írta: zoenn
  • 2023. november 10.
  • Pletyka
Link másolása
Ma jelenik meg a Call of Duty: Modern Warfare III, ám sorra jelennek meg a kampányt lehúzó kritikák. Egy új jelentés szerint a fejlesztőknek a szokásos három év helyett csupán másfél évük volt összedobni az egyjátékos módot.

Ugyan a Modern Warfare III egyjátékos kampánya már egy hete játszható az előrendelők körében, sokaknak már akkor feltűnt, hogy nem is olyan intenzív a sztori, mint régen, és még a hossza is csak alulról súrolja az átlagost. A Bloomberg értesülései szerint csupán másfél éve volt a Sledgehammer csapatának arra, hogy összerakja a sztorimódot.

Mint ismert, a Call of Duty kampányai körülbelül három év alatt készülnek el, ám az új rész esetében csak fele ennyi idő állt rendelkezésére a csapatnak. A fejlesztők egy része úgy érezte, mintha az Activision meg sem hallotta volna a hangjukat, amikor hasonló dolgok miatt panaszkodtak a Call of Duty: Vanguard készítése során. Az Infinity Ward ráadásul sok mindenbe beleszólt a munkálatok során, emiatt tovább vártak a változtatásokkal, vagy nem kívánt módosításokat kellett végrehajtaniuk a vezetők akarata szerint. Stresszes volt az egész projekt, sokaknak éjszaka és hétvégente is dolgozniuk kellett.

Eredetileg nem is Modern Warfare III-nak kellett volna jönnie idén, ráadásul alapból DLC-nek szánták a játékot, amiből teljes értékű alkotás lett, hiába cáfolta az Activision szóvivője ezeket a híreket. A Sledgehammer vezetője, Aaron Halon szerint nagy volt a zűrzavar a csapatban, amikor megtudták, hogy egy közvetlen folytatást kell készíteniük.

A sztori eredetileg egy mexikói spin-off lett volna, aztán tavaly nyáron a kiadó döntéshozói elvetették az ötletet, és mondták, hogy a Modern Warfare II folytatását kell összerakniuk, amelyben Makarov lesz a főgonosz. Így történt az, hogy nagyjából másfél év alatt egy teljesen új kampányt kellett felépíteniük a srácoknak.

4.
4.
Neo1989
Ez látszik is a végeredményen ami egy warzone meccs lett botok ellen. Egyébként lehet úgy voltak vele, hogy mivel az emberek 90%-a hozzá sem nyúl sz SP-hez. Így teljesen felesleges vele foglalkozni. Mondjuk ez valahol érthető
Nekem az MW 1 még ki is írta a tea time trófeánál hogy ritka.
3.
3.
Viktor_The_Best
Szégyen! Elvileg 3 év áll rendelkezésre mind a 3 fejlesztőnek. Legalább adnák olcsóbban akkor, ha már ilyen gyatra lett a kampány része...
2.
2.
chris8800
hi. a 6 órás kampányt...
1.
1.
crytek
Hm ilyen gyorsan készül el egy pénznyomda :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...