Újabb karaktervideón a Persona 5 Tactica

  • Írta: osan
  • 2023. november 13.
  • Videó
Link másolása
Pár napon belül már mi is leülhetünk majd a Persona 5 Tactica elé, hogy belevessük magunkat kedvenceink, a Fantomtolvajok újabb kalandjába, de addig is az Atlus jóvoltából kaptunk egy újabb, feltehetőleg utolsó karaktervideót, melyben Kasumi Yoshiwaza kapja a főszerepet.

Ugyan már voltak olyan szerencsések, akik PC-n elérhették a játékot – egy bakinak köszönhetően -, de nekünk, halandóknak még várnunk kell rá egy picikét. A Persona-univerzumában játszódó taktikai RPG karaktereiről eddig is egész sokat megtudhattunk, hiszen temérdek játékmenet-videó és egyéb jóság ütötte már markunkat, de befutott még egy bemutatóvideó a launch trailer előtt. Ezúttal a „Repaint Your Heart” letölthető tartalomban megtalálható Kasumi Yoshizawáról van szó, aki ugyanabban az évben kezdte el pályafutását a Shujin Akadémián, mint mikor főhőseink is odakerültek. Kasumi kitűnő gimnasztikai képességekkel rendelkezik és Cendrillon lesz a perszónája.

A trailer ugyan japán, de Kasumi játékmenetébe így is bepillantást nyerhettünk pár másodperc erejére, hogy mégis milyen mozdulatokra számíthatunk majd tőle.

A Persona 5 Tactica november 17-én jelenik meg PC-n, Xbox One-on, Xbox Series X/S-en, PlayStation 4-en, PlayStation 5-on és Nintendo Switchen, a Kasumit is tartalmazó „Repaint Your Heart” tartalom pedig már a megjelenés napjától letölthető lesz.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...