Íme, a Like a Dragon: Infinite Wealth gépigénye

 • Írta: szlav
 • 2023. november 14.
 • Gépigény
Link másolása
Kifejezetten jó hírünk van: erőmű nélkül is gondtalanul élvezhetjük majd Ichiban Kasuga és Kazuma Kiryu őrültségeit a következő nagy Like a Dragon-epizódban. Reméljük, hogy az összképbe a Denuvo sem rondít majd bele!

Ahogy a Sega legtöbb játékát, úgy a Like a Dragon: Infinite Wealth-et is a Denuvo másolásvédelmi technológiája őrzi majd - reméljük, hogy ez nem okoz majd különösebb gondokat, hiszen önmagában nézve a rendszerkövetelmények abszolút barátiak. A Yakuzából Like a Dragonná vált széria következő nagy fő epizódja 2024. január 24-én kerül a boltokba - lássuk, hogy milyen vasat kell alátennünk!


Minimum:

 • 64-bites operációs rendszer
 • OS: Windows 10 1903 (OS Build 18362)
 • CPU: Intel Core i5-3470, 3.2 GHz vagy AMD Ryzen 3 1200, 3.1 GHz
 • Memória: 8 GB RAM
 • GPU: NVIDIA GeForce GTX 960, 4 GB vagy AMD Radeon RX 460, 4 GB vagy Intel Arc A380, 6 GB
 • DirectX 12
 • Tárhely: 82 GB szabad tárhely


Ajánlott:

 • 64-bites operációs rendszer
 • OS: Windows 10 1903 (OS Build 18362)
 • CPU: Intel Core i7-4790, 3.6 GHz vagy AMD Ryzen 5 1600, 3.2 GHz
 • Memória: 16 GB RAM
 • GPU: NVIDIA GeForce RTX 2060, 6 GB vagy AMD Radeon RX 5700, 8 GB vagy Intel Arc A750, 8 GB
 • DirectX 12
 • Tárhely: 82 GB szabad tárhely
24.
24.
Feri899
Köszi mindenkinek, úgyis épp akciós collection, úgyhogy be is húzom :)
23.
23.
Doomsayer
#19: Sima ügy, jó a collection mai szemmel is. Hát meg amúgy sem hagynám ki a 3-at.
22.
22.
DragonBleacPiece
A yakuza 0-t vettem meg elsőnek kizárólag azért hogy a shogi minijátékot toljam benne mert nem volt ps4-re shogi, iszonyat király game volt ,talán egyetlen ahol soha nem nyomtam ki a videókat annyira jó a sztori. Most épp gondolkodom megvegyem-e az ishint vagy a hogwarts legacyt, szombatig mindkettő akciós..egyelőre nemtok dönteni.
21.
21.
Ca$Hman
Crytek: Gyűjtői kiadás mindhárom platformra berendelve, plusz alap kiadás teljes áron megvéve, hogy támogassam a fejlesztőket, hogy legyen majd Yakuza 30 is ugyanazzal a játékmenettel :)

#19:Én is így toltam ki őket, hát a kiwamik után eleinte visszalépés volt a collection, de viszonylag hamar hozzászoktam a 3-nál, a 4-nél meg 5-nél pedig már egyáltalán nem zavart az elején sem, hogy elmaradottabb technikailag. Fogd fel úgy, hogy annak a grafikának is megvan a hangulata, mert nem ocsmány , inkább "retro" -nak mondanám :D
20.
20.
Seraph
#19: Semmi bajuk, nyugodtan ess neki.
19.
19.
Feri899
#5: Nemrég fejeztem be a Kiwami 2-t, és azon gondolkozok, hogy a hatodik rész előtt végigtolom a remastered collection-t, de a tesztekben azt írták, hogy ezek a részek csak minimális ráncfelvarráson estek át. Érdemes nekiugrani, vagy mai szemmel nézve már nagyon elavult a játékmenete?
18.
18.
Anti crytek
Újabb nap, újabb hír a Gamekapocs oldalon, amikor ismét nem megyek mindenkinek az agyára a hülyeségeimmel!
Alig várom, hogy teljes áron megvásárolhassam kedvenc szériám, a Yakuza legújabb részét! Ultimate edition-t természetesen!
17.
17.
Doomsayer
#16: Jól van, nem hiszem, hogy érteni fogod :)

Amúgy meg a Yakuza mára már régen körökre osztott RPG és pont a hozzád hasonló, nem vásárló, hanem csak panaszkodó vélemények miatt tolta ki a Sega ezt a klasszikus részt, mert "jaj a real time bunyó jobb volt, mint a karikákra osztott játékmenet, úgyhogy a régi jobb, mint az új". Sőt, nem is hogy a hozzád hasonlók miatt, hanem *konkrétan* egy személyben te miattad. Aztán odaadják még "ingyen" is Game Pass-ben és erre idejössz zokogni, hogy miért ugyan olyan, mint a régi.

Arra meg fogadni mernék, hogy a Crew-ben az autókkal is tornyokra kell mászni, hogy telemenjen a nyomorult térkép nyomorult ikonokkal. Ha meg nem mászni kell, akkor meg valami más hasonló ugyan ezzel a céllal.
16.
16.
crytek
#14: LOL ne menjünk már egy szint alá...anno széria, just dance , crew, prince or persia stb ugyanazok igaz? Hagyjuk már. Minden más cégnek van 87 féle játéka és van egy ami kb semmit se fejlödik csak egyiknél szóvá van téve fetrengve a neten a másiknál meg mint most is látható sokan a univerzum alapjának veszik az ugyanannyi (kb semmi) változást... és én nem veszem észre magad?

15.
15.
crytek
#13: Hozhatnám az AC-et , hozhatnám a mostani vergődés tárgyát a codot.. meg minden mást ahol szóváteszik ,hogy nem változott semmi.. Na ebbe pont annyi a változás mint bármelyik felsorolt delikvensben...
14.
14.
Doomsayer
#11: Senki nem mantrázik semmit, hanem te mondod úgy a saját ízlésed alapján kialakuló saját véleményed, mintha iparági objektív standard lenne. Mindezt hardver, technológia és szoftver téren is. Próbálunk rávilágítani neked arra, hogy a Yakuza az *egy* játék és a Sega-nak van ezer másik játéka a Sonic-tól kezdve a Total War, Company of Heroes, Football Manager és Two Point játékokon keresztül egészen a Persona-ig bezárólag. És ez mind más. Te meg idehozod az Ubi-t, akiknek van számos különböző címük, de mind ugyan az.

És nem veszed észre magad.
13.
13.
Nate Hope
#11: Mondjuk nem is értem, hogy miért pont egy FC-vel kell összehasonlítani egy Yakuzát. Ennél már csak az lenne nagyobb hülyeség, ha a GTA-hoz mérnénk. Totál más kávéház a kettő, más világ.
A Yakuza-rajongók teljesen jól elvannak vele, nekik készül, szeretik, ennyi. Ha ezt nem tudod megérteni, akkor tényleg nem neked való.
12.
12.
sasncore
#8: Mi bajod, nincs ingyé? Nem tudsz az ezredik ugyan olyan házra felpattani, megölni ugyanazt a 3000-ik karaktert? Szánalmas az Assassin, régen volt történet, újítás. Mára egy bugyuta 8-12 éveseknek való gagyi homokozó. Ez meg egy réteg játék legalább, van történet, nem hazudik, japán stílus, pont meg van a helye annál aki erre vágyik. (kidolgozott játék). Assassin: Ugyan úgy néz ki, cserébe mindig újít valamit hogy szar legyen a géped akadjon, és fizess a hardveres e pénisz növelésért (VGA stb.). A Világ boldog hely lenne ha Assassin Creed Origin, Battlefield V, Dirt 2.0, Battlefront 2 grafikai alapon menne minden, és szép grafikát kapnánk olcsóbb hardveren, mint egy konzol. Fizika meg egy kavicsban több van manapság, rombolhatóság, meg egy álom..
11.
11.
crytek
#10: Ubi is pont ezt csinálja FC3 óta ugyanaz a stabil minőség mégis mit kéne rajta változtatni... ezt játszhatjuk napestig ugyanazt mantrázza a két oldal
10.
10.
Nate Hope
#8: A Ubi kommersz játékokat csinál, a szélesebb közönségnek. A Yakuza viszont, ahogy már mondtam, rétegjáték, ami sokkal kevesebb embert érdekel, de akik szeretik, azok kényelmesen elvannak vele, mert minden következő epizód hoz egy stabil minőséget, részről részre azt nyújtja, amit a rajongók elvárnak tőle és amiért megszerették a szériát. Ezek fényében mégis mit kéne rajta változtatni? A fanoknak így jó, ahogy van.
9.
9.
Ooorky
#8: Itt az a bökkenő, az ubinál a felszín alatt az összes játékban ugyanaz a felhígított fos van (AssCreed Valhalla volt az utolsó aminél esélyt adtam nekik).


Míg a Yakuza szériában nincs két egyforma játék, pont a hasonló felszín alatt kapsz teljesen mást.
8.
8.
crytek
#7: Ahogy a Ubi összes se való ennyi erővel, mégis szénné vannak fikázva

Nem írtam sehol hogy rosszak mivel szinte mindegy része megvan (hála a bundleknak) csak ugyanaz.. annyi változás ubi címekben is van mint ezekben.
Csak hát ugye a nép szereti rugdosni azt amit valaki már elkezdett mantrázni azt a másikat meg észre se veszi ami kiveri a szemét
7.
7.
Nate Hope
#4: Az tisztán látszik a hozzászólásaidból, hogy ezek a játékok nem neked készülnek, szerintem inkább engedd el a fenébe. Ez rétegműfaj, nem való mindenkinek, akik meg fogékonyak a japán kultúrára és szeretik ezt a fajta történetmesélést, azoknak tökéletes a széria, részről részre ad valami egyedi, sajátos pluszt, amire a nyugati játékok nem képesek.
6.
6.
Doomsayer
#4: "Lehet téged ez vigasztal meg megmagyarázd magadnak"

Nem értem ezt a hozzáállást, sem ezt a hangnemet. Nem mondta senki, hogy játsszál minden résszel minden évben egymás után, mert annyira különböznek a játékok. Én sem teszem azt. Azt mondtam, hogy a Yakuza kiadója a Sega pont azzal akarja eladni a játékot, hogy ugyan olyan, mint a többi és nincs zsákbamacska. Amúgy a készítők már szerintem a 3 után eltemették volna Kiryu-t is, ha nem a kiadón múlna. Látod, fél év alatt készülnek el ezek a címek, szinte nulla költségvetésből és így is sokan szeretik amiatt, amik ezek a játékok. Többek között én is tudom értékelni őket. De az Ubi azzal akar mindent eladni, hogy totál nagy újdonság és emellett ugyan olyan minden címük. Ez a különbség.
5.
5.
Ooorky
#3: Én egymás után toltam ki a 0-6 részeket Yakuzából és brutális volt hogyan változott Kamurocho részről részre, hogyan tisztult meg és vált a végére egy átlagos negyeddé, amiből kiveszett minden ami egyedivé tette, követve a valódi Japánban történteket ahogy a kormány lassan elnyomta a yakuzákat. Minden részben ismerős volt, de mégis más.


Meg azért volt változatosság Kamurocho, Sotenbori, Yokohama, Hiroshima, Meiji korszakbeli Edo így hirtelen...
4.
4.
crytek
#3: Lehet téged ez vigasztal meg megmagyarázd magadnak hogy a 78. rész is ugyanaz. És sok más game fikázása mellett amik ezért kapják az ívet hogy ugyanaz ez meg kb minden részre szopkodva van nem tudok szó nélkül elmenni.
De legalább ez is olyan game mint a lego ha egyet toltad mindet toltad
3.
3.
Doomsayer
#2: Végül is igaz, amit mondasz, de azért van egy kisebb különbség. Hiába ugyan az, meg ugyan olyan (majdnem) minden Yakuza játék, azért ez főként egy sztori fókuszú cím és e téren mindig nagyszerűen meg tud újulni. Ahhoz képest, hogy már lehetetlen újat mesélni abban a környezetben, ez mindig sikerül és ez szerintem jó dolog. Másrészt meg egy ilyen játékhoz van mindig egy teaser meg egy-két trailer aztán nesze, egye, aki akarja és nincs túltolva sem, a játék nem is akarja magát másnak mutatni, ami. Míg egy Ubi cím esetében azért mindig tolják a hype-ot és magyaráznak össze-vssza és utána derül ki a végén, hogy ugyan az. Ugye a Yakuza játéknokál nincs arra panasz, hogy olyanok mindig, mint egy Yakuza játék, de az Ubi-nál van két darab egymáshoz nagyon hasonlító minta: a Far Cry és a Watch Dogs. És akkor minden játékuk, minden címmel e kettő mintájára épül. Ahogy a Yakuza címnél tudod, hogy mit kapsz és tudod, hogy elő fog kerülni valami baromarcú, akinek nagyon nagy szüksége van egy verésre, addig az Ubi címnél elképzeled az Avatar játékot és kapsz egy falon átlátós Far Cry-t és elképzeled a Star Wars játékot és kapsz egy falon átlátós Watch Dogs-t.
2.
2.
crytek
Series X-en szépen fut bár mitől ne futna mikor kb full ugyanugy néz ki mint a legelső yakuza game... és még az ubira mondjuk hogy copy pastezik. Ezt ha fogyni fog még eladják majd 90x ugyanigy...
1.
1.
Doomsayer
Olyan hajat akarok, mint Kasuga.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...