A PUBG készítői jövőre dobják piacra a kivonásos lövöldéjüket

  • Írta: szlav
  • 2023. november 18.
  • Hír
Link másolása
A Krafton a legutóbbi befektetői tájékoztatóján árulta el, hogy a jövő év második felében megjelenik az egyelőre csak Project Black Budget kódnéven futó játékuk. A remények szerint megszorongathatják vele az Escape from Tarkovot is.

Habár elmondható, hogy a Battlefield 2042, kisebb mértékben pedig a Call of Duty: Modern Warfare II is befürdött a saját kivonásos játékmódjával, maga a zsáner azonban továbbra is töretlenül népszerű az olyan címekkel, mint az Escape from Tarkov vagy a Hunt: Showdown. Úgy tűnik, hogy jövőre egy újabb kihívó akad, mégpedig a Kraftonnál készülő Project Black Budget személyében, melynek érkezéséről a stúdió már az év elején hintett el morzsákat, komolyabb részleteket azonban azóta sem árultak el róla.

A legfrissebb befektetőknek szánt tájékoztatóban (melynek kivonatát itt találjátok) a dél-koreai vállalat képviselői elárulták, hogy ezzel a címmel készülnek nagy dobásra 2024 második felében. Egyelőre nem sokat tudni arról, hogy mit tesz le majd az asztalra a Project Black Budget, azt leszámítva, hogy egy PvPvE extraction shooterről van szó, melyen a PlayerUnknown's Battlegrounds fejlesztői közül igen sokan dolgoznak. Várjuk tehát a további részleteket és látnivalókat!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...