Ismerkedjünk meg a Last Epoch sztorijával!

  • Írta: zoenn
  • 2023. november 19.
  • Videó
Link másolása
Ererra világa meglehetősen szomorú múlttal rendelkezik, sötét birodalmak estek egymásnak az idők folyamán, haragos istenek keserítik meg a hősök életét. Öt erős karakterosztály egyikében indulhatunk kalandozni.

Megérkezett az Eleventh Hour Games akció-RPG-jének történetét taglaló filmes előzetes, amelyből kiderül, hogy bizony az időutazásnak komoly szerepe lesz a Last Epochban. Az idő pusztításának következtében Eterra világa groteszk, démoni területté vált, és csupán a játékos karakterének lesz lehetősége arra, hogy különböző korszakokba utazzon, és ott rendet tegyen.

A 2019 óta PC-n Early Access fázisban létező játékban öt kaszt kapott helyet, mindegyiknek 15 mesteri képessége lesz, mindig egyre több, ahogy a kazamatákat sorra megtisztítjuk a szörnyetegektől. A Diablo egyik alternatívája 2024 február 21-én kapja meg az 1.0-s frissítését, azaz kilép korai hozzáférésből. Addigra a Warlock kaszt is megérkezik.

2.
2.
almaspite
Nagyon jó játék lehetne. Most se rossz de van pár hibája.

- Pár aspect gyenge. Több képességnek meg nincs haszna vagy értelme.
- Nagyon sokat segítene a játéknak ha jobban lehetne min-maxolni karaktereket.
- Content lassan elfogadható mennyiségre bővül, de még van hova fejlődnie
- Craft rendszer. Mindig úgy hivatkoznak rá hogy jobb PoE craftolási rendszer. Én azt mondom ha két rendszerből összegyúrnák néhány dologot, akkor nagyon jó lenne a rendszer.

Azonban ismerősömmel azon a véleményen vagyunk hiába félnek a PoE 2.0-tól. Egyszerűen nincs értelme előbb ki pusholni a játékukat 1.0-ra
1.
1.
hedzsooo
Nagyon jo mar most is, varos nagyon a jovo evi, februari frissitesuk! Uj Dibalo jatekok (3-4) nem tudtak lazba hozni (Pedig olvasni meg most is szeretek a Diablo vilagabol.) de ez reszemrol megert minden fillert Steamen
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...