Mégsem élő szolgáltatás lesz a Wonder Woman-játék

  • Írta: zoenn
  • 2023. november 19.
  • Hír
Link másolása
A Warner Bros. szóvivője reagált a héten felreppent pletykára, miszerint live service-ként hivatkozhatunk a közelgő Wonder Woman-játékra. Mindenki legnagyobb örömére egy single player akció-kalandról lesz szó.

Mikor a Warner Bros. arról beszélt, hogy a legnagyobb frencsájzait live service elemekkel rendelkező, állandó internetkapcsolatot igénylő online játékokká alakítja, sok rajongó megrökönyödött. Félő volt, hogy a Monolith Productions ugyanezt teszi a Wonder Woman játékadaptációjával, főleg, hogy a héten egy olyan álláshirdetésre bukkantak, amiben olyan vezető fejlesztőt vezetnek, akinek tapasztalata van az élő szolgáltatások fenntartásában.

Az IGN-nek eljuttatott nyilatkozatában a kiadó szóvivője tagadta a live service-szel kapcsolatos vádakat. Szerinte a Wonder Woman "egyjátékos akció-kalandjáték, amely egy dinamikus nyitott világban játszódik.". A játékosok Diana of Themyscira bőrébe bújva egy igazi eredettörténettel ismerkedhetnek meg a DC univerzumában, amiben helyet kap a Middle-earth: Shadow of Mordorban megismert Nemesis-rendszer is. "A Wonder Woman nem élő szolgáltatásnak készült" - nyugtatott meg mindenkit a Warner Bros illetékese.

Ez persze nem zárja ki az előszeretettel alkalmazott mikrotranzakciókat, de ezek nélkül is jól meglesznek vele a rajongók. A két évvel ezelőtti bejelentés óta nagyon keveset tudni a játékról, reméljük a The Game Awardson végre konkrétumokat is megtudhatunk róla.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...