Friss részletek szivárogtak ki a 2024-es Call of Dutyról

  • Írta: zoenn
  • 2023. november 23.
  • Pletyka
Link másolása
A korábbi híreszteléseket a legújabb pletykák is alátámasztják, azaz jövőre egy új Black Ops érkezik, amely az 1990-es évek elején játszódik, és az Öböl-háborúra koncentrál. A fejlesztést a Treyarch végzi.

A Windows Central forrásai is egybevágnak az októberi híresztelésekkel, ezek szerint a 2024-es Call of Duty a Black Ops legújabb része lesz, amely az Öböl-háborúra koncentrál. A történet a konfliktus különböző résztvevőire fókuszál, kiváltképp a CIA-ra, és a játék visszatér a hagyományosabb katonai technológiához, valamint az ismerős Black Ops eszközökhöz. Szemben a jelenlegi és a közeljövő technológiájával, amit a Modern Warfare-ben és a közelmúltbeli Call of Duty-játékokban láthattunk.

Ami a többjátékos módot illeti, számos klasszikus térkép visszatér benne a Black Ops-sorozatból, és újra köralapú zombimódnak örülhetünk, ugyanannak, amit a Treyarch játékaiban már megszokhattunk. A lap úgy tudja, hogy az Acitvision számos előrendelési bónuszt kínál, így lehetőségünk lesz több nappal korábban nekiveselkedni a kampánynak, a zombimódot pedig hetekkel korábban is nyúzhatjuk, mint mások.

A játék megjelenésében sincs meglepetés: az ősz végén, vagy a tél elején várható 2024-ben.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...