Hamarosan jön a Bioshock demója

  • Írta: fojesz
  • 2007. július 30.
  • Érdekesség
Link másolása
Bár pontos érkezési dátumról nem számolhatunk be, a német szoftverértékelő bizottság (USK) már szemügyre vehette a Bioshock hamarosan kiadandó demóját.
Bár pontos érkezési dátumról nem számolhatunk be, a német szoftverértékelő bizottság (USK) már szemügyre vehette a Bioshock hamarosan kiadandó demóját.



A kizárólag felnőtteknek szóló kipróbálható verzió egyelőre csak az Xbox 360-tulajdonosok számára lesz elérhető, mint említettük: nem tudni, hogy mikor. Tekintettel azonban a végleges játék augusztus 24-ei boltokba kerülésére, szinte biztosak vagyunk benne, hogy nem kell sokat aludnunk a demó érkezéséig.
20.
20.
batnor123
tom hogy nem nehéz feltörni,de engem nem is érdekel lettem az x vásárlásáról tul sokan irtak azt itt és máshol hogy milyen gykran hibasodik ezert visszaterek a jo oreg ps-hez és ps3-t veszek
19.
19.
user1
batnor123:

Ez valóban megnehezíti a dolgot, de szerintem csak idő kérdése hofy ezzel a meghajtóval is beinduljon a nagyüzemi warez. Nagyon sok ember van aki az ilyen gépek törésére szakosodott, és ha képesek külön ic -ket is gyártani a konzolokhoz, akkor ez a meghajtó sem fogja megállítani őket. Hidd el előbb vagy utóbb megoldják ezt a problémát is. A cikk tanúsága szerint már most is létezik egy kockázatos megoldás. Innen már csak egy lépés kell és akkor megint elárasztja a piacot a sok megtört xbox360....:)
18.
18.
Sörivó
Jöjjön a demó ! alig várom márt ,hogy kinyírhassam a képen látott személyeket ,bár a kiscsaj kinyírása elég beteg lessz ,de sztem menni fog!
16.
16.
user1
batnor123:

Ez elég furcsán hangzik. Hol olvastál ilyesmit?
15.
15.
batnor123
jo én ezt tom csak most uj alaplapot es drivot raknak minden uj 3ledes gépbe amit még mai napig nem tudtak feltorni

mert ha megprobálják akkor 50%-hogy tonkre megy a drives es az uj alaplap csak ezzel a drivel mukodik (ami tonkremegy) és 50% hogy sikerul
14.
14.
wasaby44
13.
13.
user1
batnor123:

"warez is lassan megszüni látszik az x360-n"



Azért ez erős túlzás...:) A vásárlóknak legalább 60, de szerintem inkább 80% -a megtöri a gépet a vásárlást követő első héten. Nem hiszem hogy a live -ról való letiltás bárkit is elriasztana, éppúgy ahogy pc -n sem foglalkoznak sokan azzal, ha egy játékkal nem tudnak interneten játszani. Warez van, volt, és mindíg lesz is, platformtól teljesen függetlenül.
12.
12.
user1
Nem akarják betiltani? Na ez már valami. Németektől azt vártam volna hogy tűzzel vassal küzdenek majd ellene...
11.
11.
VID993HUN
10:

Nem kifejezetten......:)
10.
10.
Tomasonda
hát nem sok mindent tudok erről a gammáról,majd kipróbálom

OFF: nem tudok vmi extrém bringásmotoros játékről ami nextgen cucc lesz?
9.
9.
kenny22
bantor123: tod, h kit köcsögözzél!!!! és ha valamit mondok akk azt komolyan is gondolom... tehát ne magadból indulj ki!!!!
8.
8.
batnor123
és szerintem ha valaki gamelni akara az konzolt vesz és te kenny22 befoghatnád a kicsi szád mert a forum topikok kozt is nagy a szád játszottál haverod konzolán és iszonyatosan megtetszett csak nem mered bevallani senkinek még magadnak sem

--ezt azért nem forumba irom mert egyik haverom gépén ülök és nem tok vm miatt irni forumba es ide irom le mert felhuzott ez a huyle gyerek--

ON: kib...aszotul varom ezt a gammat,remelem minnel hamarab kiadjak
7.
7.
batnor123
igen mert a konzolon virágzik a piac és hála a microsoftnak a warez is lassan megszüni látszik az x360-n pc meg el fog tünni mint játék szolgáltato ugyanis a warez mint egy betegség eluralkodot rajta
6.
6.
kenny22
csak arról beszélek h egyfolytában csak x360-as demókat adnak ki ha még nem vetted volna észre
5.
5.
VID993HUN
Jaja FNorberto teljesen 1et értek veled :)
4.
4.
FNorberto
2:ha olyan szar az az x360-as demo mit sír a szád?:DDe télleg,adjanak ki PC-s demót is,legalább nem kéne olvasni a PC-sek rinyálását/anyázását.Jó kis hónap lesz ez,Aug 8. Stranglehold demo,és hamarosan ez is.Kira!
3.
3.
barosg
te csöves mit szarozol le??? nemtudom mitől beszélsz?
2.
2.
kenny22
már megint csak 1 szar x360-as demo...
1.
1.
tjames
Bizony bizony egy hónappal megjelenés előtt azért mármár szoktak kiadni demot. ÚGYHOGY IDE VÉLE!!!!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...