Végre előkerült az NCSoft nagyágyúja, a Project M

  • Írta: zoenn
  • 2023. november 27.
  • Videó
Link másolása
Dél-Korea egyik legnagyobb játékkiállítására, a G-Star 2023-ra időzítette az NCSoft a tavaly leleplezett narratív thrillerjük, a Project M legújabb előzetesét. Még mindig döbbenetesen jól néz ki.

Vadiúj látnivalók érkeztek a G-Star 2023 kiállításról a Project M-ről. A tavaly júniusban bemutatkozott anyag leginkább a Detroit: Become Human játékmenetére hajaz, azaz ez is egy sztori-vezérelt thrillerjáték lesz, amely tömve van családi drámával, erőszakkal és némi természetfelettivel is.

A Quick Time Eventekre és a játékosok döntéseire épülő játékmenet tehát ismerős, ám lesznek itt lopakodós szekvenciák és lövöldözés is, ráadásul az Unreal Engine 5 egészen látványos prezentációt varázsol a képernyőre.

Az NCSoft még hozzávetőleges dátummal sem szolgált a Project M esetében PC-n és konzolokon. A fejlesztők szerint "még hosszú út áll előttük" a munkálatok végéig. Sebaj, kivárjuk.

A fejlesztő egyébként egy sci-fi MMO-val is készül a következő évre Project LLL címmel, de még egy RTS is készül náluk Project G kódnéven.

7.
7.
Krumplistarkedli
#5: Nekem mostmar minden ami neon az cp... sajnos..
6.
6.
Krumplistarkedli
#4: "cp2077-es kenyerpiritom van"

Így van :D
5.
5.
markoci555
#1: minden eszembe jutott, csak a cp nem...
4.
4.
silkgoat
#1: Bamulatos hogy a CP2077-ben micsoda egyedi latvanyvilagot tartak elenk az alkotok, micsoda vizualis ujitasokat vezettek be a cyperpunk stilusban, amit meg eddig sehol sem lathattunk....ja varj nem is :D
Amugy meg egy vidampark mitol cp2077-es? Ennyibol a kenyerpirito is az, mert a neon mellett gyonyoru acelos csillogasa van es ha bekapcsolom, akkor izzanak benne a futoszalak. Hell yeah!!! cp2077-es kenyerpiritom van. :D

A jatekmenet hasonlosaga meg megdobbento. Bar jobb lett volna ha a cp2077-bennem mennek ra annyira a qte-re, mert kicsit megolte a hangulatot. :D
3.
3.
Shao Kahn
Hoppá! Én azt hittem a trailer alapján hogy akciójáték lesz, erre kiderül hogy egy vizuális novella?? Inkább passzolom, így nem kell.
2.
2.
Ca$Hman
Én előrendelem, remélem lesz valami season pass vagy deluxe edition már az elején is.
1.
1.
Krumplistarkedli
Ázsiai Cyberpunk 2077 klón... na hurrá.. nem unják még ezt a CP2077 látványt??
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...