Új traileren a Last Train Home

  • Írta: pandaril
  • 2023. november 28.
  • Videó
Link másolása
Csehszlovák katonák hazajutásának története inspirálta a ma megjelenő játékot, amelyben Moszkvától Vlagyivosztokig kell eljutnunk vonatunkkal úgy, hogy lehetőleg minden katonánk életben maradjon.

Az első világháborút követően rengeteg csehszlovák katona rekedt Oroszországban, ahol még javában zajlott a polgárháború. Mivel nyugatra nem mehettek, hisz arra volt a front, ezért csak egyetlen megoldást találtak: kelet felé hagyták el az országot. A csehszlovák légió vonaton vágott át az óriási országon, és Vlagyivosztokban szállt hajóra.

A valós történelmi események ihlette Last Train Home-ban pedig mi leszünk annak a páncélozott vonatnak a parancsnokai, amelyik kelet felé viszi haza a katonákat. Az út rendkívül veszélyes, tele megpróbáltatásokkal, kihívásokkal és áldozatokkal. Minden katonánk névvel és arccal szerepel, teljes háttértörténettel és motivációval rendelkeznek. Mivel csapataink száma nem végtelen, így minden egyes összecsapást jól meg kell majd fontolnunk, hogy megéri-e a kockázatot, és ha elvesztünk majd egy katonát, a veszteség sokkal súlyosabb lesz, mint egy személytelen gyalog esetében.

Az Ashborne Games fejlesztőcsapatának ez lesz a második nagyobb játéka, az első a 2020-as Comanche volt. A Last Train Home 2023. november 28-án jelenik meg PC-re, egyelőre csak Steamen. Mindenkinek jó vonatozást kívánunk!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...