Összefogott a Sony Interactive Entertainment és az NCSOFT

  • Írta: Nyuszcica
  • 2023. november 28.
  • Biznisz
Link másolása
A Sony Interactive Entertainment globális üzleti partnerséget kötött a koreai NCSOFT kiadóval és fejlesztővel. A két vállalat már alá is írta a stratégiai megállapodást.

A Sony Interactive Entertainment és az NCSOFT egymás tenyerébe csapott, hogy a jövőben közös munkával haladjanak előre. A koreai vállalat vezérigazgatója, Taekjin Kim és a Sony vezetője, Jim Ryan találkozott, hogy aláírják a partnerséget, amelynek keretében a két vállalat különböző globális üzleti területeken, többek között a mobiliparban is együttműködik majd. Igyekeznek majd kihasználni az NCSOFT technológiai képességeit és a Sony Interactive Entertainment globális vezető szerepét a szórakoztatóiparban.

Jim Ryan a következőket mondta a megállapodásról: "Az NCSOFT-tal való partnerség elősegíti a stratégiánkat, hogy többet nyújtsunk az egyszerű konzoloknál, és szélesebb közönséghez juttassuk el a PlayStation-t. A Sony Interactive Entertainmenthez hasonlóan az NCSOFT is hasonlóan gondolkodik a minőségi, szórakoztató élmények megteremtéséről." A jövőben meglátjuk, hogy mit hoz ki egymásból a két vállalat.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...