Nézd vissza a Dragon's Dogma 2 Showcase-t!

  • Írta: szlav
  • 2023. november 28.
  • Rendezvény
Link másolása
Korábban már említettük, de nem árt az emlékeztető: hamarosan kezdetét veszi a Dragon's Dogma 2 Showcase nevezetű adás, melyben negyed órán át csodálhatjuk a Capcom fantasy szerepjátékát.

A The Elder Scrolls V: Skyrim árnyékában megjelenő Dragon's Dogma nem aratott kezdeti sikert, az évek során azonban a játékosok rájöttek, hogy bizony a Capcom mégsem nyúlt mellé a látványos szerepjátékával, csak éppen az időzítésük volt pocsék. Mára szerencsére a japánok játéka is megkapta a kellő elismerést (nem utolsó sorban a Dark Arisennek köszönhetően), ez pedig megágyazott a számozott folytatásnak is.

Ma este 21:35-től mintegy 15 percen át követhetjük a Dragon's Dogma 2 Showcase adását, melynek során Hideaki Itsono játékrendező és a cím vezető producere, Yoshiaki Hirabayashi mesélnek majd az alkotásról, természetesen egy jó adag gameplay kíséretében. Ne maradjatok le a műsorról!

Update! A műsor véget ért, itt nézhetitek vissza az adást:

Aki pedig a teljes megjelenésre vár, az némi türelemmel ugyan, de szintén készülhet, hiszen a Dragon's Dogma 2 2024. március 22-én érkezik PC-re, Xbox SeriesX/S-re és PlayStation 5-re.

1.
1.
Seraph
Az év játéka lesz jövőre ha nem cseszik el.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...