Launch traileren a Batman Arkham Trilogy Nintendo Switch-es kiadása

  • Írta: osan
  • 2023. november 29.
  • Videó
Link másolása
Gotham városát újból elözönlötték az őrült bűnözők, és most is ránk vár a feladat, hogy jelmezt öltve megállítsuk őket. Ezúttal egy teljesen új platformon tehetjük próbára bűnüldözői képességeinket, Nintendo Switch-en eshetünk neki a sötét lovag kalandjának.

A legendásnak számító Arkham-szériával a Rocksteady megalapozta a modern szuperhősös videójátékoknak a terepet, így nem meglepő, hogy még az év elején bejelentették, hogy a Nintendo szuper kis kézikonzolja is megkapja a maga Gotham városkáját.

Eredtileg október 13-án jelent volna meg a trilógia, de a kiadó, a Warner Bros. úgy döntött, hogy inkább csússzon kicsit a pakk, és a lehető legjobb minőségben kapjuk meg azt, mintsem, hogy egy elsietett és hanyag port kerüljön a boltokba. Öröm az ürömben, hogy már eltelt a 6 hetes csúszás, így pár nap múlva kezünk között tudhatjuk majd a játékot. Természetesen érkezett egy launch trailer is:

A gyűjteményhez, ami december 1-jén landol Nintendo Switch-en, érkezik majd egy új öltözék is, amit a Robert Pattinson által megformált Batman ihletett és ingyenesen, minden hajcihő nélkül a miénk lesz.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...