Februárban érkezhet a Skull and Bones

  • Írta: osan
  • 2023. november 29.
  • Pletyka
Link másolása
Hosszas várakozás után végre úgy tűnik, hogy megjelenhet a Ubisoft hajós játéka. Eddig „csak” hatszor halasztották el a kalózos kalandot, de most nagyon úgy állnak a dolgok – legalábbis Darryl Long szerint -, hogy már jövő év elején megkaphatjuk.

Még októberben érkezett a legutóbbi csúszás híre, miszerint a Skull and Bones csak a 2023-24-es fiszkális év negyedik negyedévében fog megjelenni. Az Insider Gaming értesülései szerint már pontosabban is be tudjuk lőni a megjelenési dátumot, konkrétan 2024. február 16-ra.

Már az előrendelések is élnek a Ubisoft oldalán, ahol 59,99 dollárért be is fizethetjük magunkat arra a kalandra, ami eredetileg az Assassin’s Creed IV: Black Flagből növi ki magát.

Érkezik Premium Edition is, amiben extra kozmetikai tartalmakat, illetve 2 küldetést is kapunk. Feltehetőleg 3 napos korai hozzáférés is jár majd a prémium kiadáshoz, de ez még nem derült ki hivatalosan. A Premium Edition ára 89,99 dollár.

Szóval, ha hihetünk a pletykáknak, a Skull and Bones 2024. február 16-án érkezik PlayStation 5-re, Xbox Series X/S-re és PC-re.

1.
1.
memoryman
Ezek után ezt előrendelni? Hát biztos van aki szeret veszélyesen élni! XD
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...