Itt a Resident Evil: Extinction második trailere

  • Írta: fojesz
  • 2007. július 31.
  • Cooltúra
Link másolása
Megérkezett a Resident Evil-filmek harmadik felvonásának új előzetes videója, mely két és fél perc hosszúra, s meglehetősen látványosra sikerült!
Megérkezett a Resident Evil-filmek harmadik felvonásának új előzetes videója, mely két és fél perc hosszúra, s meglehetősen látványosra sikerült!


33.
33.
user1
Shame21:

Számomra a resident evil egy horror/kaland játék volt szerintem nem az "öljünk zombikat géppuskával metál zenére" volt a lényege. De lehet hogy valaki ezt így filmben jobban élvezi...

Mindenesetre én egy film minősége alatt soha nem a technikai színvonalat értem. Az csak pénz kérdése. Attól még nem lesz jó egy film. Aki tud alkotni, az kevésből is tud, aki pedig nem annak hiába a 200 millió dollár. (pókember 3 pl)

Én nagyon szeretem a filmeket, szabadidőm jelentős részét töltöm azzal hogy nézem őket - nem tévés vágott logós reklámos szutykokat, hanem eredeti nyelvű teljes, reklám és logó mentes változatokat - és azt mondom hogy a resident evil filmek semmiben nem voltak kiemelkedőek. A cél az volt hogy a címe legyen "resident evil" (bár nálunk a fordításért felelős emberkék elfelejtették hogy a film játékból készült, ezért aztán úgy döntöttek "kaptár" címen hozzák forgalomba) és legyenek benne zombik. A forgatókönyv megírásával kb 2 napot tölthettek, olyan idétlen fordulatok voltak benne, hogy érzem rajta a "legyen itt egy szörnyes, aztán meg lehetne valami vonatos jelenet" írói hozzáállást. összecsapott, gyenge lábakon álló történet. A tizenévesek akció orientált rétege volt a célcsoport, és őket ki is elégítette amit kaptak. A többi filmkedvelő azomban éhen maradt....
32.
32.
Shame21
Még egy lehet hogy a játékból készült filmek főként a játékosoknak szólnak, de pl: egyik barátom sose nyomta resident-et de a film annyira bejött neki, hogy elkunyizta az összes resident-et és végigtolta őket utána meg mégjobban bejött neki a film. Nekem pl a re 2 film nagyon bejött főleg a Nemesis. Még hogy a 3 nem akciódús game. Mennyit kellett rohanni a nemesis elől mert nem lehetett kinyírni jött utánad át a falakon Te meg rohantál mint állat. A filmben mikor megláttam és benyögte hogy S.T.A.R.S. ugyan azon a hangon mint a gaméban teljesen kivoltam. Szóval mondjon bárki bármit de a resident filmek magasan a legjobb játék film adaptációk.
31.
31.
Shame21
Azért az az első 3 része nem az öldöklésről szólt kicsit túlzás. Az egy még ok a kettő már elég akciódús lett a 3 az meg egy zombi hentelős játék volt idősebb Jill Valentine-al. Igényes zombi film? Az meg milyen? Szerintem a játékból készült filmek elég jók szoktak lenni nagyon kevés olyanra emlékszem ami az akkori korhoz mérten már gyér lett volna. Talán a House of Dead 1-2 film meg ez a mostani DOA film ami elég bárgyú, de a többi az adott évjárat technikai szintjének eléggé megfelelt. Én mondjuk nagy resident fan vagyok egydül a cube-os re zero és re remak-el nem játszottam de most hogy a cube mint konzol meghalt lehet veszek azért a két game-ért. Ha csak nem akarják kihozni ps2-re a zero-t.
30.
30.
user1
akira123:

Egyébként az ilyen filmeket pont a játékosoknak készítik. Azért nekik, mert a játék népszerá, és így a név felhasználásával ezeket az embereket be lehet csábítani a moziba. Tehát a film éppen akkor bukik, ha nekik nem felel majd meg. Főleg mivel a többiek akik nem ismerik, igényes zombi filmet várnának, amit viszont nem kapnak meg.
29.
29.
user1
akira123:

Azért nem volt köze a játékhoz a filmnek, mert akciófilmet forgattak horror helyett. A játék első 3 része nem az öldöklésről szólt, és jóval több feszültség volt benne, mint a film változatban.
28.
28.
user1
kenny22:

Nem a szinkronnal, hanem a filmmel volt baj. Én minden filmet eredeti nyelven nézek, így a R.E.2 -t is angolul láttam, és ez alapján vontam le a következtetéseket.
27.
27.
Dreamworks
Az elso resz az nagyon jo volt foleg angolul.a kettes nem ert szart sem kar az idoert amit raszantam.remelem ez a harmadik resz valamivel jobb lesz
26.
26.
VID993HUN
az 1 jó volt meg a zene is :)

Seizure of Power nagyon nagy szám ;)
25.
25.
felegyi
Úgyhallottam hogy a Star Warsból is lesz sorozat!
24.
24.
akira123
Én nagyon várom ezt a filmet. Nekem tetszett az első két rész is de nagyon. Főleg a kettőben nagyon jól visszaadták Nemesist. És szerintem lesz még pár mozifilm ezek után is, amit szintúgy várni fogok.

Mondjuk szerintem ebből a residentből egy baromi jó sorozatot lehetne csinálni, de nem lenne nagy a nézettsége, mivel ha jól meg akarnák csinálni, akkor csak a késő esti órákban lehetne leadni. De van egy olyan sanda gyanúm, hogy lesz belőle sorozat. Valahogy adja magát a téma, és mostanság nagyon gyúrnak a sorozatokra.
23.
23.
Shagy
de pöcsök itt egyesek..elrugaszkodott a storytól meg ilyenek....pf

mi értelme lenni beülni a moziba oszt végig nézni azt ahogy végig vitted a játékot!!!!ennyi agyast jó film lessz ez és az előzőek se voltak rosszak.
22.
22.
kenny22
akira123: teljesen egyetértek és a történeben én is gondolkoztam ezen... majd úgyis kiderül, h mi lesz a vége...
21.
21.
akira123
Nem esett le nektek még?:))))) Az első résztől fogva Alice tesztek sorozatának tették ki. Mindent az Umbrella rendezett meg neki, hogy tesztelje a "fegyverét". Nem lepődnék meg azon sem, ha a 3. rész végén kiderülne hogy az emberiség nem halt ki, csak alkottak neki egy hatalmas tesztpályát.

Amúgy meg nem tudom mit vártatok a resident filmre ültetésétől. Az okés, nem sok köze van a játékhoz. De baromi nehéz lett volna a tényleges játékot átültetni a vászonra. Resident 1: egy emberke mászkál egy kastélyban, néha lelő egy pár zombit közben tologatós logikai feladványokat old meg és egy narrátor elmeséli a történetet. Baromi izgi lett volna:))). Szerintem ez így pont jó lett, akciódús, van története (ami kapcsolódik a resident világához) és látványa. Meg mindig elfelejtik az emberek mikor egy játékot visznek a vászonra aminek kidolgozott története van, hogy nem a játékosoknak csinálják a filmet. Úgy kell megcsinálni, hogy olyan is élvezze a filmet aki azt sem tudja mi az a resident evil. De mellette meg kell felelnie a játéknak is valamilyen szinten. Szerintem ezt baromi nehéz összehozni. És amikor ott a döntés hogy élethű filmet csináljanak, ami ragaszkodik a játék történetéhez, vagy ami pénzt hozz, akkor a pénz mellett döntenek. És ne mondja nekem senki, hogy ha neki lenne egy studiója és ő csinálná, akkor nem a pénz mellett döntene. Senki sem vállalná be, hogy bukjon a film és ne hozza vissza a pénzt amit bele feccölt, csakhogy a kevesebb igényét kielégítse (játékosok) mint a többségét aki pénzt hoz neki.
20.
20.
felegyi
Ott mondja is:Survived the Apocalypse!Tehát túlélte az Apokalipszis!
19.
19.
felegyi
A 2. nekemis bejött!Láttátok a végén az a új Nemesist?
18.
18.
kenny22
ezek szerint már megint meg kell említenem, hogy szinkronnal a 2. rész az tényleg szar, mint a kib... élet, de ha szántok rá 2 órát hogy megnézzétek angolul akk rájöttök, h nem a szar kategóriába kellene sorolni hanem valamivel feljebb... bármennyire is meglepő, de nekem a 2. rész az tetszett
17.
17.
Unio
User1 megmondta :) és igaza is van (Grat). Mondjuk nekem resident 1 tetszet de a 2-ő az tényleg rossz.Ettöl a résztöl meg aztán tényleg ne várjunk semmit. Uwe boll meg a világ legrosszabb rendezője, itt vannak a példák rá hogy milyen rossz rendező: Alone in the Dark,BloodRayne és még sorolhatnánk :D. Boll pedig ezeket a díjakat érdemli meg szerintem (Citrom díj,Kaka díj,Béna rendező vagyok díj és Üsetek agyon redező díj :D)
16.
16.
user1
A resident evil -ből még egyetlen nézhető film sem készült, de ha rangsorba kellene állítanom, akkor az első részt tenném előre. Abban legalább az izgalom halvány szikrája megtalálható volt, mégha zombi filmnek kevés is volt, legalább nem akartam kikapcsolni a felénél. Már a történettel is problémák voltak. Bezárja a számítógép az egész létesítményt légmentesen hogy a vírus ne juthasson ki, de mint kiderült, 5 óra múlava mégegyszer bezárja, de most már tényleg, komolyan bezárja, úgyhogy meneküljetek miközben metál zenére géppuskázzátok le a zombikat...:) Idétlen helyzetek, horror filmnek csúfolt megoldások. A játék hangulatához semmi köze nem volt az egésznek. (és most csak az első 3 részre gondolok, mert a későbbiekkel már nem volt minden úgy a helyén ahogy vártam)



A 2. film minden idők legrosszabb zombi filmje. Hidjetek nekem, imádom a horror -t, szinte mindent megnézek, és szortírozok ebben a kategóriában. (a tini horror kivételével, mert azt gyakran ki kell kapcsolnom mert annyira nevettséges.....sikoly...pl) Még a return of the living dead 5. része is jobb volt, pedig az aztán tényleg pocsék.



Ettől a harmadiktól sem várok sokat. P.W.anderson nem is nagyon képes rá hogy normális filmeket készítsen. Aki ismeri a munkásságát talán érti mire célzok. De legalább nála is van rosszabb. Uwe boll -t pl szerintem nem lehet alulmúlni. Egy antioscar díjat már megérdemelne a fickó...:)
14.
14.
alex_512
Uwe Boll gyanús cucc. Elég kusz a már már értelmetlen sztori aminek köze sincs a játékhoz és az hogy egyes elemeket más horrorból vasznek.....
14.
14.
Unio
Kösszi szépen vid993hun :D
13.
13.
VID993HUN
egyet értek Unio-val.....ez már nem RE :(
12.
12.
lac15
nekek emnyi bajotok van

minden filmet csak ocsároltok attól h nektek nem tetszik másnak még tetszhet

és akkormivan ha elrugaszkodott kicsit az eredeti storytól?

végre vmi ujdonság

2percböl semmit nem lehet megtudni szinte

várjátok emg afilmet és utánna nyilatkozatok róla ha megnéztétek

attól h a 2 nem lett vmi jó ez még lehet
11.
11.
Unio
Egyetértek kharamival :) ez egy gagyi fos szánalom.
10.
10.
Ca$h
Mad Max + Resident Evil = Mad Evil! :))) Nekem bejött, úgy látszik ezúttal elrugaszkodtak egy csöppet a játékoktól... nem gond, a hangulat legyen jó az a léyneg. remélem Jessica/Niki a Heroesból Claire Redfieldet fogja játszani! :)))
9.
9.
kharami
hát ez szuper dawn of the dead re hajazó hangulat! nekem resi kellett volna! :((( Meg mi az, hogy az összes elem ami ebben van, annak tulajdonképp az 1 ben kellett volna lennie! varjuk , tyrant stb!

Szánalmas fos az egész! Egy zacskó fost érdemelnek a készitök, nem bevételt!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...