Nagyon ígéretesen fest a Gray Zone Warfare

  • Írta: szlav
  • 2023. december 1.
  • Videó
Link másolása
Az Unreal Engine 5 őrületes látványt kölcsönöz a Madfinger Games harctéri szimulátorának. A Délkelet-Ázsiában operáló zsoldosok állandó veszélyben lesznek, hiszen más játékosok is vadásznak majd rájuk.

Az elképesztően realisztikus, multiplayerre kihegyezett milsim FPS-játékával köszönt be a Madfinger Games a PC Gaming Show tegnapi műsorára. A Gray Zone Warfare névre keresztelt PvPvE lövölde egy délkelet-ázsiai szigetre kalauzol bennünket, ahol a helyi ellenállók mellett más, valósi játékosok által irányított zsoldoscsapatok is az életünkre törnek majd.

Habár a fentiek alapján leginkább az Escape From Tarkovval vonhatnánk párhuzamot, a Gray Zone Warfare nagyot merít az Arma-játékokból, illetve a DayZ-ből is, hiszen fontos szerepet kap majd a felfedezés, a lootolás és a túlélés - ebből komoly ízelítőt ad a trailer is:

A Gray Zone Warfare egyelőre nem kapott hozzávetőleges megjelenési dátumot sem. A legtöbb, amit tehetünk, hogy hozzáadjuk a játékot a kívánságlistánkhoz.

3.
3.
hedzsooo
#2: Igen, vegre valami ami nem csak ugy jon ki a futoszalagrol de ugy fest, hogy picit igyekszik tobbet adni majd mint a tucat cimek a kategoriajaban
2.
2.
memoryman
Ez rohadt jól néz ki! Listára felírva, várjuk a további infókat róla.
1.
1.
crytek
Warfare szóból tudtam hogy baj van... és látom van multis :(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...