Jön a második Quake Wars bétateszt

  • Írta: rility
  • 2007. július 31.
  • Bejelentés
Link másolása
A Splash Damage bejelentése szerint hamarosan indul az Enemy Territory: Quake Wars immáron második bétatesztelése, mely a nagyközönség előtt is nyilvános lesz.
A Splash Damage bejelentése szerint hamarosan indul az Enemy Territory: Quake Wars immáron második bétatesztelése, mely a nagyközönség előtt is nyilvános lesz.

Ugrás a galériához

Sajnos pontos dátummal még nem szolgálhatok, ám annyi szent, hogy a készítők rengeteget javítottak az első bétatesztelés óta. Jobb botokat, kiegyensúlyozottabb fizikai rendszert, jobb hangokat és egy új pályát kapunk majd - mely a Valley nevet viseli - az újabb béta változatban. Arról, hogy hányan próbálhatják majd ki a "béta kettőt" információ nem érkezett, de amint megtudunk valamit természetesen, közöljük veletek. Reméljük ez az utolsó ilyen tesztelési folyamat, és ezek után már tényleg a végleges játékkal nyomulhatunk!
11.
11.
Mast3rmind
Mivel a Splash Damage készíti így alap garancia ;)

Küldetés központú és nincs Kill rate csak XP amivel fejlődik a karaktered egy meccs alatt...



pl. Battlesens : gyorsabb sprint
10.
10.
t.roli
Hasonlít az ET Wolfeinsteinhez? mert akkor nagyon sajnálom h nem vok tesztelő
9.
9.
asadasad22
Én is bétatesztelő vagyok, és sokmindent lehet mondani a játékról, de azt nem, hogy unalmas. 1 percre nem figyel egy csapat és már el is van veszve a meccs.
8.
8.
MikeReem
a sajtot szoktak meghivni egy reszrol, ez van a mi esetunkben, masreszrol pedig gondolom lehetoseget adnak olyan jatekosoknak is, akiknek adnak a szavara a fejlesztok, mert elertek valamit versenyeken, vagy modkeszitok.
7.
7.
nameless
Hogy lehet egy ilyen bétatesztelésen részt venni??
6.
6.
MikeReem
master szolj mar hogy mikor meg hol jatszol, mert en meg daks is toljuk a betat
4.
4.
Mast3rmind
A játék nagyon jó! Ezt a béta teszterek egyike ként mondhatom! Igen, gyakran lassabb a játékmenet, de nagyon alakul a kicsike és ez adja az egyediségét.
3.
3.
Domasi
nekem mindíg is teccettek az ilyen Battlefield-es alapanyagú játékok(BF2, SWBF2, stb.) de még jobb lesz ha Quake-el lesz fűszerezve.





bocs, az offért.:-))
2.
2.
user1
Én egyenlőre nem nagyon tudom mit gondoljak erről a programról. Az eddigi videók alapján unalmasnak tűnik, de lehet hogy nem lesz az. Kíváncsi vagyok...
1.
1.
t.roli
Remélem ez az utolsó tesztelési folyamat, amiben már én is részt szeretnék venni. A teljes meg remélem hamachin működni fog...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...