Ennyi volt: kivéreztették a Call of Duty DMZ módját

  • Írta: zoenn
  • 2023. december 2.
  • Gyászhír
Link másolása
Az Infinity Ward hivatalosan is megerősítette, hogy nem támogatja tovább a Call of Duty kimenekítős mókáját - a DMZ mód mindössze egy évet élt. Habár továbbra is játszható marad, új tartalmak nem érkeznek hozzá.

A fejlesztők elárulták, hogy bár a játékosok továbbra is játszhatnak a DMZ játékmóddal a Call of Duty: Warzone-ban, a mód lényegében különválik a játék többi részétől a Modern Warfare III első szezonjának elindulásával.

Ez azt jelenti, hogy a DMZ-t a Call of Duty HQ-n belül a Warzone-szakaszon át érhetjük el, de például a Modern Warfare III-on keresztül nem. A kimenekítős mókában mutatott teljesítményünk ezentúl nem befolyásolja a fejlődésünket, beleértve a Battle Pass-progressziónkat sem.

Azaz nem érkezik új tartalom a DMZ módba, csak a régi térképen játszhatunk vele, nem viszik át Urzikstanba - az Infinity Ward szépen magára hagyta ezt a játékmódot. Megijedni nem kell, az idei zombimód lényegében önmagában egy DMZ, ám itt zombikkal kell összecsapnod, nem pedig más játékosokkal.

A hivatalos nyilatkozat szerint a fejlesztő inkább az alapjátékban szeretné alkalmazni a mód fejlesztése során tanultakat. Bár a DMZ élvezetes volt a maga módján, végül nem sikerült meglovagolnia a kimenekítős lövöldék egyre nagyobb népszerűségét, vélhetőleg a játékosszám sem úgy alakult, ahogy az Acitivision remélte.

A Call of Duty Modern Warfare III első szezonja december 5-én veszi kezdetét.

3.
3.
shatterhand
Mondjuk jobban izgat a dmz így utolag, mert az kimaradt. Az,hogy nonstop jönnek a zombik kur idegesítő.
2.
2.
shatterhand
Ha most nem az mw3 sorában lesz, hanem lejjebb az miben különbözik? Nem a fejlides6erdekel,hanem az elérés. Mw3 van meg nekem. Warzonet igy ugyis leszedem, szoval ott lesz a dmz
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...