The Boys - traileren a negyedik évad

  • Írta: szlav
  • 2023. december 2.
  • Cooltúra
Link másolása
Az Amazon minden megszokott normát felforgató szuperhősös sorozata jövőre a negyedik évadjával tér vissza. Ma megkaptuk az első kedvcsinálót, ami csak nehezebbé tette a várakozást.

Oké, a Gen V valamelyest elviselhetőbbé tette a The Boys évadjai közti szünetet (a spin-off sorozatot érdemes pótolni az új évad előtt!), de valljuk be, a rajongók zöme mégiscsak a fő sorozat új szezonjára vár. Nos, pontos dátumunk még nincsen, egy friss előzetesünk azonban igen, melyben a jól megszokott seggfejek mellett Jeffrey Dean Morgan karaktere is feltűnik.

2.
2.
Seraph
#1: Gen V azt leszámítva is vacak volt szerintem is minden szempontból. Első két rész után meg gyenge kezdés után erős visszaesés. Remélem a fősorozat nem erre a minőségi szintre jut.
1.
1.
Turoscsusza
A Gen V-t csak eros idegzetueknek a brutalis lgbt+ propaganda miatt. Ha nem vagy kivancsi a they/them-re amit egy egesz reszen keresztul nyomnak le a torkokon akkor nyugodtan kihagyhato, az eredeti sorozatnak a kozelebe sincs. Mondjuk,mint Sony-s produkcio,ezen mar nem kell meglepodni. Mar-mar a last of us is megirigyelne a forgatokonyvet, na nem a minoseg miatt.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...