Itt van a House of the Dragon második évadjának trailere

  • Írta: osan
  • 2023. december 3.
  • Cooltúra
Link másolása
Megérkezett az első kedvcsináló a Sárkányok háza legújabb szezonjához, és a látottak alapján most sem maradunk véráztatta tragédiák nélkül – nem kell aggódni, sárkányok is lesznek bőven. Szócséplés helyett nézzük is meg a videót!

Az HBO sajátgyártású Game of Thrones-előzménysorozata nemsokára visszatér második évadjával, mi pedig már nem is várhatnánk jobban. Az első évad végén háború dúlt a Feketék (Rhaenyra királynő oldala) és Zöldek (Aegon, a második pártfogói) közt, így a lezárás tragikus és véres véget ért.

Most is hasonlóra számíthatunk, hiszen folytatódik a konfliktus, és még több vért, még több ármányt és hála égnek még több sárkánytüzet ígér az új évad, de nézzük is meg:

Westerosban találjuk magunkat, ahol a Targaryen-ház két részre szakadt és a belsőviszály nem fog békésen megoldódni, ahogy azt Alicent is mondja a videóban:

Háborút fogunk vívni, melyben sokan meghalnak majd és a győztesé lesz a trón.

2024 nyarán kezdhetjük majd mi is streamelni a sorozatot Max-en, addig sajnos be kell érjük ezzel és az ehhez hasonló videókkal.

3.
3.
Grabowsky30+
Egy picit vontatott volt itt ott, de tetszett az első évad. Várom a másodikat, de erre is annyit kellett várni, hogy lehet újra kell majd valamikor néznem.
2.
2.
Yanez
Az évad első fele jobban tetszett, mint a második, de végül jó lett az egész.
1.
1.
Neo1989
Személy szerint nekem ez jobban tetszik mint az eredeti.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...