Teaseren a Dragon Age: Dreadwolf

  • Írta: pandaril
  • 2023. december 4.
  • Videó
Link másolása
A Bioware elhúzza a dolgot, mivel a hivatalos és teljes értékű bejelentésre 2024 nyaráig kell várnunk, azonban a játék világát bemutató rövidke kis ízelítővel azért sikerült megdobogtatniuk a szívünket.

Az EA szárnyai alatt készülő játék létezését évekkel ezelőtt jelentette be a fejlesztő Bioware, azonban nemhogy nem készültek még el a játékkal, még megjelenési dátuma sincs a Thedas kontinensén átívelő kalandnak. Most pedig a készítők egy rövidke trailerrel igyekeznek életben tartani a játék lángját, és szó ami szó, a látottak valóban csodásak, még ha javarészt állóképekből is áll a videó.

A Dragon Age-sorozat legutóbbi, számozatlan epizódja a 2014-es Inquisition volt, így már valóban épp ideje lenne visszatérni ebbe a fantasy világba, ahol a túlélésért folytatott grandiózus csaták éppúgy az élet szerves részét képezik, mint a politikai ármánykodás és machináció, hogy a faji előítéletekről és a generációkra visszanyúló sérelmekről már ne is beszéljünk.

Ahogy a videó végén is láthatjuk, a játék teljes leleplezése valamikor 2024 nyarán várható, nem lenne meglepő, ha ez már közel lenne a végleges megjelenési dátumhoz. A teaser mellett egy csomó új képet is kaptunk, amelyek között koncepció képek és renderelt hátterek is vannak:

2.
2.
mohaneji
Szurkolok ennek a játéknak , mert ha ez nem lesz jó akkor a Bioware-t bezárja az EA szerintem.
1.
1.
Daniel21
Én bizakodva várom ezt a játékot. Már ettől a teaser-től olyan vibeom volt, mintha a World of Warcraft világa elevenedne meg, modernkori grafikával. Szóval, remélem nem csak egy középszerű játékot sikerül belőle kifacsarniuk, mint a Bethesda-nak szerelem üdvöskéje volt a Starfield...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...