Újabb képen mutatkozik a Deadpool 3 legnagyobb sztárja, Dogpool

  • Írta: Nyuszcica
  • 2023. december 5.
  • Cooltúra
Link másolása
Bár a Deadpool 3 élete eddig nem egyszerű - a SAG-AFTRA sztrájk miatt egyszer már le is állították a forgatást -, ennek ellenére 2024-ben mégis bekerül a mozikba Dogpool cukiságával az élen.

Bár Ryan Reynolds korábban már megerősítette a Deadpool 3 2024-es megjelenését, azért jó látni, hogy folyamatosan kerülnek ki a fotók a forgatásról és a kulisszák mögül. A színész már lerántotta a leplet a harmadik filmben debütáló Dogpool karakteréről, ezúttal egy újabb képen csodálhatjuk meg a páratlan párost. Az eredeti fotó egy X-posztban került a nyilvánosság elé. 

Később Dogpool saját Instragram-fiókján is megjelent a kép a következő felirattal: "Bár úgy néz ki, mint egy avokádó, az íze valami teljesen másra hasonlít." Persze, az etikátlan kísérletektől eltorzult kiskutya a legaranyosabb új szereplő a Deadpool-filmek életében, azért arról se feledkezzünk meg, hogy ebben a részben Rozsomák is csatlakozik a Deadpoolhoz. Mindenesetre érdemes nyitva tartani a szemünket egy pontos premierdátum után kutatva! 

1.
1.
Shao Kahn
Hogy finoman fogalmazzak: Pfúj!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...