Egy vadiúj traileren mutatkoznak be a Contra: Operation Galuga karakterei

Link másolása
A Konami legendás akciódús run-'n'-gun videójáték-sorozata visszatér, hogy retró hangulatot teremtsen a játékosok szívében. A Contra: Operation Galuga az első Contra-játék élményét hozza vissza kidolgozottabb látványelemekkel.

Bár a Konami Contra-frencsájza korábban okozott már csalódást a játékosoknak, mégis megpróbálják visszahozni a videójáték-sorozatot. A jövő év elején érkezik a Contra: Operation Galuga, ami az eredeti 1987-es cím hangulatát és élményét hozza majd el újból a játékosok otthonába.

Megjelent egy vadiúj előzetes, amiben bemutatkozik hat hős, akinek később a bőrébe bújhatunk. Nézzük, hogy hogyan fest akció közben Bill Rizer, Lance Bean, Ariana, Lucia, Lt. Stanley Ironside és Probotector!

A Contra: Operation Galuga valamikor 2024 elején érkezik PC-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re és Nintendo Switch-re.

4.
4.
Doomsayer
Most vettem meg Black Friday akcióban a Contra Anniversary Collection-t Switch-re rendesen 2€-ért és van benne 10 régi rész. Szóval azért kiválasztottam a Probotector-t, mert azt anno ezerrel toltam GameBoy-on. Aztán amikor gyerek voltam végigvittem sokszor, most meg kb 3 percig nem maradok életben... Ennek nagyon neki kell ülni, úgy érzem, mert annyira elpuhultam, hogy hirtelen nem is tudtam értelmezni a percek után feltűnő Game Over képernyőt.
3.
3.
Seraph
Az eredeti kontra mai napig szebb mint ez. Süt róla a gagyiság.
2.
2.
chris8800
1.
1.
GAMEROD
Lehet hogy a klasszikus első rész után ez lesz a következő ami leköt.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...