A Netflix bejelentette a Squid Game: The Challenge következő évadát

  • Írta: Nyuszcica
  • 2023. december 6.
  • Cooltúra
Link másolása
Bár megjelenési ablakot egyelőre nem osztottak meg a korai sorozaton alapuló reality show folytatásához, de már hivatalos, hogy érkezik a Squid Game: The Challenge második évada.

A Netflix elárulta, hogy az óriási sikernek örvendő Squid Game című koreai dráma sorozaton alapuló reality show is szuperül teljesít, ezért a mai napon bejelentették a Squid Game: The Challenge második évadát. A bejelentés mellett megnyílt a lehetőség arra is, hogy a vállalkozó szellemű bátor játékosok jelentkezzenek egy szerepért a valóságshow új évadába. Az első epizód premierje a múlt hónap végén volt, a finálé pedig ma jelent meg a Netflixen. 

A Squid Game: The Challenge valóságshowban, ugyan úgy mint a sorozatban, 456 játékos küzd meg egymással a 4,56 millió dolláros pénzjutalomért. Bár furcsának tűnhet, de még az előre megírt forgatókönyv alapján működő reality is szuper nézettségi eredményeket ért el: jelenleg 11,4 millió megtekintéssel vezeti az angol tévéműsorok kategóriáját. Amennyiben eddig követted a sorozatot, ne maradj le a mai fináléról és a következő évadról sem! 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...