TGA 2023: Dinó még sosem volt ilyen szép: bemutatkozott Jurassic Park: Survival

  • Írta: sirdani
  • 2023. december 8.
  • Bejelentés
Link másolása
Bizony, egy vadonatúj Jurassic Park-játék van készülőben, mely végre az első filmek hangulatát megidéző túlélőhorror műfajban próbál szerencsét. Az eddigiek alapján pedig mindenképpen érdemes lesz rá odafigyelnünk!

A Saber Interactive gondozásában készülő játék közvetlenül a legendás, 1993-ban bemutatott film után veszi fel a fonalat a Nublar szigeten, ahol ezúttal a kutató, Dr. Maya Joshi bőrébe bújva kell majd elmenekülnünk a káoszba dőlt szigetről.

A belsőnézetes, singleplayer, sztori központú alkotásról egyelőre még kevés részletet ismerünk. A hivatalos honlap szerint a játékban központi szerepet kap majd a lopakodás és az elterelés, a sziget élővilága rengeteg különböző módon lesz képes reagálni a játékos viselkedésére, illetve felfedezhetjük majd a filmekből megismert ikonikus helyszíneket is.

A Jurassic Park: Survival pontos megjelenési dátumát egyelőre még homály fedi, azt viszont már tudni lehet, hogy a játék PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X/S-re érkezik majd.

13.
13.
delphijos
#2: Nem tisztem Crytek-et védenem, de legalább a témához szól hozzá, szemben azzal hogy 4 kommentet szántál arra hogy mennyire nincs élete hogy ide irogat. Ironikus…..
12.
12.
Extol
Szépek a dinók, e a főszereplő sem csúf. Azt azért érdemes megjegyezni hogy az animációs trailert néztük nem a játékot. Illetve abból 6-7 másodpercet.
11.
11.
hedzsooo
Ha valoban survival, azaz tulelos jatek lesz akkor remelem hogy kb. az Alien: Isolation-re fog hajazni es lesznek valoban parazos reszek folyamatos jelleggel majd a jatekmenetben. :)))
10.
10.
Ooorky
Look mommy, nostalgiabait...


Ez a "trailer" egy nagy rakás sz*r, gameplay-t mutassanak.
9.
9.
crytek
#8: Ez nem bölcsesség ez tény mindenhol jelen van.
8.
8.
Kratoska
#7: Köszönjük ezt a magasröptű életbölcsességet, Peti!
7.
7.
crytek
#6: Minden csak nézőpont kérdése. De ezt itt és a világon mindenhol máshol megszokhattuk az embernek csak maga van ami eltér attól az nem élet szóval igen tudom ..
Szóval akad pár milliárd "nem életű" ember rajtad kivül,mert nem úgy élnek ahogy te
6.
6.
Kratoska
#5: Biológiai értelemben ja, csak azt nem szokás életnek hívni.
5.
5.
crytek
#4: Amikor a halálos ágyadon fekszel éveket vegetálva az is élet olyan amilyen, tehát van. Oké nem érted :)
4.
4.
Kratoska
#3: Tehát a válasz: nincs. Oké, értem.
3.
3.
crytek
#2: LOL. Akkor újból, nekem ez az élet. Nem érdekel más. Ez nem sírás megjegyzések, lábjegyzetek
2.
2.
Kratoska
#1: Bszki Peti, még csak reggel 9 van, de te már itt zokogsz minden TGA-s hír alatt. Ennyire nincs életed?
1.
1.
crytek
Így kell ezt, erről se tudtunk meg semmit a címen kivül..de legalább single player lesz. Rühellem ezeket a trailereket akkor inkább legyen csak 10 sec de ingame anyag
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...