TGA 2023: Íme a The Divison veteránjainak új játéka, az Exoborne

  • Írta: sirdani
  • 2023. december 8.
  • Bejelentés
Link másolása
A Sharkmob Malmö és a Level Infinite csapatának új játéka egy sci-fi környezetbe ültetett poszt-apokaliptikus extraction shooter lesz, ami annak ellenére, hogy milyen jól fest, még free-to-play is lesz!

A Tom Clancy’s The Division egykori fejlesztőiből verbuvált stúdió új nyílt világú extraction játéka egy olyan jövőbe kalauzol el minket, melyet a természet apokaliptikus erői nem kíméltek, és mindent romba döntöttek. Az anyatermészet nem bánt kesztyűs kézzel az emberiséggel, bevetett gyakorlatilag mindent, legyen szó fölcsuszamlásokról, tornádókról, földrengésekről, villámló viharokról vagy szökőárról.

A katasztrófák az Egyesül Államok délkeleti részén pusztítottak az egyik leghevesebben, úgyhogy természetesen kalandozni is majd errefelé fogunk. A fejlesztők már rögtön a bejelentés során leszögezték, hogy a játék nem egy looter-shooter lesz, és RPG-s fejlődési rendszert vagy bármilyen hasonló mechanizmust sem fog tartalmazni.

Helyette a középpontban az Exo-Rigek állnak majd, melyek gyakorlatilag egy speciális implantátummal irányítható, testre ölthető páncélok. Ezek fogják meghatározni az adott játékos gyengeségeit és erősségeit, melyeknek köszönhetően a csatatéren gyakorlatilag mindenki az lesz, amit magával visz a harcba. És természetesen ezek a rucik nem csak a természet és a játékosok elleni harcban jönnek majd jól, de a közlekedést is különböző módon befolyásolják majd a beépített szárnyakkal, csörlős kampókkal és egyéb nyalánkságokkal.

Ugyan a játék alapjában erősen épít a PvP multis felállásra, a fejlesztők leszögezték, hogy teljesen egyedül is játszható lesz, sőt, még egy lebilincselő és izgalmas történetet is ígértek! Az Exoborne a tervek szerint 2024-ben fog érkezni PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X/S-re.

4.
4.
markoci555
gondolom a youtube miatt néz ki ilyen vállalhatatlanul ****ul mert összetömöríti, de ez nem volt 1080p sehol se
3.
3.
sirdani
Crytek, az utolsó bekezdést olvasd el! :)
2.
2.
memoryman
A The Divisont szerettem és élveztem. Ez meg ráadásul free to play, szóval jöhet!
1.
1.
crytek
Huh jól van megnyugodtam,hogy nem single cucc. Ennyi single cucc után még egy már csoda faktor lett volna :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...