TGA 2023: Tényleg februárban hajózunk ki a Skull and Bonesban

  • Írta: zoenn
  • 2023. december 8.
  • Megjelenés
Link másolása
Már követni sem tudjuk, hány csúszáson van túl a Ubisoft kalózos játéka, ám a The Game Awardson nem csupán a végleges dátumot erősítették meg, hanem egy részletekbe menő gameplay videót is kaptunk róla.

Egy ponton már kicsit nevetségesnek hatott, hány késésen és újraindult fejlesztésen van túl a Skull and Bones, ám ha hihetünk az Ubisoftnak, a 2024. február 16-i dátum már véglegesnek tekinthető - persze ne vegyetek rá mérget!

A The Game Awardsra nem csupán egy új előzetessel rukkoltak elő, hanem egy hosszabb gameplay bemutatóval is, amelyben szó esik a játék fő aspektusairól.

A célunk az, hogy hírnevünk folyamatosan növeljük, ezáltal egyre több és jövedelmezőbb küldetés vár ránk. Ezáltal jobb fejlesztésekhez jutunk a hajónkhoz, minden részletesen testreszabhatunk rajta, a fegyverektől kezdve a bútorokon át a páncélzatig. Az Indiai-óceán pedig kiváló táptalajt biztosít a kalózélet gyakorlásához.

3.
3.
Kamukaze
Kardpárbajok? Vízalatti világ?(legalább egy minimálisat láttam volna..)
2.
2.
Grabowsky30+
Csodálkoznék ha nem tolnák el a megjelenést ismét, de legjobban azon csodálkoznék, ha megjelenne és ez egy átlagosnál jobb játék lenne!
1.
1.
memoryman
Ez nekem még mindig egy kibővített Black Flag hajózós résznek tűnik. De majd meglátjuk. Jó lenne pozitívan csalódni. Meg akkor már jó lenne game passba is.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...