TGA 2023: Öt klasszikus játékot támaszt fel a Sega

  • Írta: zoenn
  • 2023. december 8.
  • Bejelentés
Link másolása
A japán kiadó a következő években leporolja a Jet Set Radio, a Crazy Taxi, a Shinobi, a Streets of Rage és a Golden Axe IP-it, így már biztosan folytatást kapnak a valaha szebb napokat látott sikercímeik.

A Sega nem kertelt sokat, hiszen a The Game Awardson nem kevesebb, mint öt klasszikus játékához jelentett be folytatást. Új korszakot és energiát ígér a kiadó mind az öt IP esetében, a rajongók már dörzsölhetik a tenyerüket, hiszen nem csupán a Jet Set Radiót és a Crazy Taxit porolják le, hanem a Shinobit, a Streets of Rage-et és a Golden Axe-ot is.

A Jet Set Radio ugyanolyan platformer marad, mint az elődjei, de nagyobb bejárható világgal. Míg a Streets of Rage marad a beat 'em up műfajánál, de már 3D-ben pompázik a látványt. A Shinobi animált 2D-s stílusával lenyűgöző, kiváltképp a stop-motion animációi, miközben hű marad az oldalnézetes gyökereihez.

A Crazy Taxit elrontani sem lehet ugyebár, marad a fizika törvényeit meghazudtoló száguldás és a könnyed hangulat. A Golden Axe pedig egy kooperatív hack and slash cím marad, de már látványos 3D-s környezetben. El leszünk kényeztetve.

3.
3.
hedzsooo
Huuu, Golden Axe I-II is mekkora volt mar a maga koraban! :)))
2.
2.
Animejetix
Streets of Rage jöhet, nagy szeretettel várjuk!!!!!
1.
1.
crytek
Sega Rallyt támasztanák fel abban a sárdagonya király volt Nagyon sokat csapattam anno vele. Gogra feltehetnék legalább
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...