Erősen indított a The Finals Steamen

  • Írta: osan
  • 2023. december 9.
  • Érdekesség
Link másolása
Játékosszámot illetően ugyan nem jutott be a „finalisták” közé a The Finals, de így is hozza magabiztosan a hatodik helyet, maga mögött tudva olyan nagyágyúkat, mint a War Thunder vagy a DayZ.

A The Game Awards gálaműsor ideje alatt jelent meg az ingyenes multiplayer lövölde, mellyel – a SteamDB számai alapján – már az első nap több, mint 200 000-en játszottak egyszerre. Tekintve, hogy még csak 1 napja elérhető a teljes játék, biztosak lehetünk benne, hogy ez a szám még bőven nőni fog, főleg, hogy más platformokról még nem érkezett adat.

Az Embark Studios csapatalapú kompetitív lövöldéjét a bétateszt során 7,5 millióan próbálták ki és nem vettek észre semmi komolyabb problémát, viszont most megjelenésnél így is sok PC-játékos panaszkodott arra, hogy laggol a játék és sok esetben rosszabbul muzsikál, mint a tesztek során. Illetve az is szóba jön nem egyszer a Steam értékelések között, hogy egyáltalán nem voltak felkészülve a nagy játékosszámra sem az alkotók, sem a hálózat.

Elnézve a számokat, bátran következtethetünk arra, hogy – feltéve, ha minél hamarabb javítják a kellemetlenségeket – még a végén egy új e-sport játék került a piacra.

8.
8.
memoryman
Kipróbáltam, de nem kötött le.
7.
7.
zoli12i
10 percet bírtam belőle. Pedig vágynék most egy jó multis lövöldére.
6.
6.
Zuzmo
#5: Cod-gyilkos játék eddig se volt, meg ezután sem lesz. Él és virul. Annyi pénz van mögötte, hogy kihozhatnak 2-3 ótvar részt egymás után még akkor is marad lehetősége megújulni.
A pubg és a fortnite sikerére is reagáltak a warzone-nal.
5.
5.
shatterhand
#4: Codgyilkosnak állítják be ,de én se értem miért. Ott van 20 multis mód kb, itt meg ....2-3? Apex inkább veszélyben van.
Nem rossz ez. Sőt. F2p és 10gb mindössze. Ahhoz képest zseniális.
4.
4.
Zuzmo
#2: A COD-nak ehhez nem sok köze van. Egész más a játékmenet. Ez inkább a Team Fortress 2 hangulatát, eszközeit hozza. A pálya rombolhatóság sincs ilyen jól használva más játékban. Szükség volt erre a game-re. Nincs hasonló népszerű cím mostanában.
Az a kérdés, hogy mi marad meg a hype-ból. Hova tud fejlődni?
Miben tud érdekes maradni hosszútávon? Stb.
3.
3.
memoryman
Ja hogy ez ingyenes? Hát akkor csak ránézek.
2.
2.
shatterhand
Erősen túl van ajnárazva a játék. Gyanítom,hogy inkább a cod és e közti külonbség felnagyításáról szól (azt leszarozzák ezt meg istenítik).
Pályák nem rosszak,de azért a tök egyforma épületek belül max 1óráig érdekes. Hangulat....hát én egyszer se izgultam vagy estem eksztázisba. Gunplay se különb, szimplán jó.
És tengeteget tölt. 2meccs közt túl sokat kell várni. Tegnap 1perc is eltelt csak meccskereséshez.
Sokszor vegig utolsók voltunk, lejárt az idő és elsők lettünk. Nyilvan vki csomó pénzt kihizott a legvégén,de emiatt nem érdemes követni se az eredményt. Izgulni felesleges mert simán megvaltozhat a legvégén az eredmény úgy hogy semmi látható jele nincs ennek.
1.
1.
Raam989
Mentem egy kört ps-en, de nálam le is főtt a kávé. Ez a játék nagyon nem nekem szól.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...