PlayStationre tart az As Dusk Falls

  • Írta: pandaril
  • 2023. december 11.
  • Megjelenés
Link másolása
A tavaly az Xbox Game Studios kiadásában megjelent játék kritikai sikert aratott, most pedig új platformot igyekszik meghódítani. A játék előrendelése elkezdődött, sőt lemezes verzió is érkezik tavasszal.

A tavalyi év egyik emlékezetesebb debütálása volt az As Dusk Falls, ami a 2022-es The Game Awardson és az idén tavasszal megtartott BAFTA-díjátadón is elismerésben részesítettek. A Quantic Dreamtől távozó veterán Caroline Marchal és csapata egy szerteágazó, lebilincselő narratívát álmodott meg a játékhoz, ahol minden döntésünknek súlya van és befolyással lesz a történet alakulására.

A mondhatni ismerős narratív megoldásokat a festett hatást keltő látványvilág és az akár 8 fős co-op játék lehetősége is feldobta, így az As Dusk Falls lehet egy magányos alámerülés, de egy kollektív élmény is. Közel két évvel az eredeti megjelenés után pedig a Sony konzoljaira is ellátogat majd a játék.

Az előrendelés már él a PlayStation Store-ban, a digitális kiadás 2024. március 7-én jelenik majd meg. A PlayStation 5 verzió lemezes kiadást is kap majd, ami kicsivel drágább is lesz, illetve annak még nem ismert a pontos megjelenési dátuma.

1.
1.
Doomsayer
Azt tudom, hogy nekem tetszett a játék és örömmel játszottam végig, mert tényleg jó. A lehető legjobb úgy belemenni, mint én, hogy végső soron még csak egy trailert sem néztem róla és azt sem tudtam, hogy mi ez a cucc. Mármint annyit azért tudtam, hogy ilyen döntés/következmény/dumálós a műfaj, de ezen belül szerintem ez egy jó játék, úgyhogy ajánlom mindenkinek, aki ezeket bírja.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...