Red Faction 3 hírek és egy kis THQ pénzügy

  • Írta: Daks
  • 2007. augusztus 2.
  • Hír
Link másolása
Idén februárban még csak pletykaszinten beszéltünk a Red Faction folytatásáról. A bejelentés még nem történt meg, de már biztos, hogy készül a harmadik rész!
Idén februárban még csak pletykaszinten beszéltünk a Red Faction folytatásáról. A bejelentés még nem történt meg, de már biztos, hogy készül a harmadik rész!

A THQ negyedéves jelentéséből megtudtuk, hogy a tavaly ilyenkori 138 millió dolláros alaptőkéhez képest cseppet megcsappant a cég vagyona, egészen pontosan 104 millióra. Persze azért nem kezdik árverezni a fejlesztői gépeket, sőt már javába dolgoznak a Red Faction 3-on. A sci-fi FPS folytatása valamikor 2008-ban jelenik majd meg, a kiadó pedig nagy reményeket fűz a projekthez.

Az óriáskiadó idei legkeresettebb játéka a L'ecsó című film alapján készült Ratatouille, ebből máris 1 millió példányt sikerült értékesíteni. A korábbi két nagy sztár, a Cars, és a WWE SmackDown! vs. Raw 2007 tartja pozícióját, még mindig rengetegen kíváncsiak mindkét produkcióra.

A jelentésből kiderült továbbá, hogy a Company of Heroes: Opposing Fronts, a de Blob, a Stuntman: Ignition, és a WWE SmackDown vs. Raw 2008 indult az idei Best of E3 serlegért, és bár egyik sem nyert, a THQ nagy megtiszteltetésnek vette, hogy bevették játékait a sikerlistába. Reméljük hamarosan megesik a Red Faction 3 hivatalos bejelentése, képekkel, videókkal, és minden egyéb finomságokkal!
2.
2.
-Gabex-
biztos, ez a világ legjobb játéka... xDxD
1.
1.
Utys
A kettő után én nem nagy reményeket fűzök hozzá, de had csalódjak kellemesen!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...