Visszatér a Beverly Hills-i zsaru, magyar felirattal érkezett az első trailer!

  • Írta: szlav
  • 2023. december 14.
  • Cooltúra
Link másolása
28 éve várjuk Axel Foley visszatérését, a veterán nyomozó pedig jövő nyáron végre újra a tévéképernyő elé szegez minket. Megérkezett a Beverly Hills Cop: Axel Foley első előzetese!

A 80-as és 90-es évek trilógiája után jövő nyáron ismét visszatér Axel Foley, a Beverly Hills-i zsaru! Csak természetes, hogy a főszerepben ismét Eddie Murphyt látatjuk, akinek közel harminc év után is piszkosul jól áll a szerep! A Netflix gondozásában készülő, és így a streamingszolgáltató katalógusában megjelenő film első előzetese ráadásul egyből magyar felirattal érkezett!

A rövid szinopszisból megtudtuk, hogy a történet szerint Axel Foley lánya (Taylour Paige) életveszélybe kerül, a veterán nyomozó az új partnerével (Joseph Gordon-Levitt) ismét akcióba lendül. Az összeesküvés akciódús felgöngyölítése közben persze néhány régi arc is előkerül majd: Billy Rosewood (Judge Reinhold) és John Taggart (John Ashton) visszatérésére is számíthatunk.

11.
11.
crytek
#9: Ez nekem is volt. Kamilláztam is hogy ilyen bant tudnak adni hogy még az oldalt olvasni se tudom :) :)
De sütik törlése és ment tovább
10.
10.
hedzsooo
#3: John Ashton szerintem OK, marmint akkoriban sem volt annyira mar fiatalos, koszonhetoen a kopaszos fejenek is gondolom.

Judge Reinhold genjei viszont tenyleg nem lehetnek a legjobbak ilyen szempontbol, v. az eletmodja (is) lehet az oka? Tokmindegy, reszemrol en csak orulok hogy ot is lathatom majd benne.
9.
9.
delphijos
#5: Na igen. Rohadt idegesítő. A múltkor meg belefutottam olyan hibába hogy valami sz@r cookie-t töltött le, és amíg nem töröltem hibát dobott az oldal.
8.
8.
memoryman
#7: Úgy lenne az igazi! :D
7.
7.
KopyAti
Dörner György vajon befigyel?
6.
6.
memoryman
Hiányoznak az ilyen vicces akciófilmek, szóval jöhet!
5.
5.
crytek
#1: Inkább legyen minden négyzetmiliméteren hírdetés meg reklám ,hogy legyen pénz fejlesztésre amivel pl a bejelentkezést oldják meg inkább mert napi 675345x kell belépni mert nem létezik olyan hogy bejelentkezve maradás. Máshol kb évek óta nem léptetett ki a rendszer itt kb 2 percenként..vicces
4.
4.
csoki0619
3.
3.
crytek
Bazz a végén az a záró jelenet. Murphyn nem fog az idő de a másik kettő ge** szarul öregedett hozzá képest :)
Mindegyik részét imádom. És hálisten netflixes szóval egyből lehet majd csapatni
2.
2.
hedzsooo
Ugy fest egesz pofasan odateszik ezt az uj reszt, + a regi csapatot is sikerult osszehozniuk! :)
1.
1.
szinkron
ezt a rettenetes felugró hirdetést nem akarjátok leszedni?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...