Friss concept artokon mutatkozott a Marvel's Blade

Link másolása
Sebastien Mitton, az Arkane munkatársai friss képeket osztott meg a Marvel's Blade készülőben lévő videójátékról: három egyedi képet leplezett le a város különböző területeiről.

Pár napja érkezett a hír, hogy az Arkane Lyon még csak most kezdett el dolgozni a Marvel's Blade videójátékon: ezzel ellentétben mégis meglepték a rajongókkal néhány concept arttal. A játék különböző helyszíneit bemutató képek egy X-posztban láttak napvilágot, amit Sebastien Mitton, az Arkane Lyon művészeti és társalkotási igazgatója osztott meg a közösségi oldalon. 

 
Ez egy remek ugródeszka a rajongóknak, hogy ötleteljenek a játék hangulatáról, helyszíneiről és lehetséges misszióiról. Az egyik képen egy night club bejárata látható, így máris olvashatjuk a különböző közösségi platformokon, hogy biztosan lesz vérzuhany a játékban. Mindenesetre a frencsájz rajongói már nagyon izgatottak a címmel kapcsolatban, reméljük, hogy hamarosan még több információt hallunk felőle! 
5.
5.
DragonBleacPiece
#3: ezek concept artok, nem a játék grafikája
4.
4.
Doomsayer
Persze, jöjjön csak, meg minden, de tény és való, hogy igencsak jól megvagyok az ilyen rajzolt képek nélkül is. Ha olyan állapotban van jelenleg a játék, hogy a Dzseff Kínli show után és óta egész eddig csak ezeket a képeket tudták ide okozni, akkor jobb lenne, ha inkább a játékon dolgoznának. Megmondom őszintén, hogy nem voltam spéci interview-n a csapatnál, de pont ebből pont úgy tűnik, hogy még azt sem döntötték el, hogy a fejlesztők közül kinek mi legyen a windows login neve, nehmogy valami hype játék materializuálódna előttük. Persze ha egy komoly cucc lesz, akkor én fogom a legjobban védeni, meg minden... De előtte azért ehhez kéne egy játék is... Azt meg minumum 3, maximum 6 év lefejleszteni...
3.
3.
Viktor_The_Best
Ki mondta ezeknek hogy képregény grafikájú legyen ez a játék! Most komolyan! Csalódtam!
2.
2.
memoryman
Szerintem jó lesz ez! És mivel úgy néz ki MS exkluzív lesz, elég nagy azt esély a game passra.
1.
1.
crytek
Hova ennyire előre foglalkozni vele? Csendben fejlesztgessék.
Kb nevetséges ez, mert van ami game jövőre jön azt semmit nem tudunk róla ez meg majd 2-3 év azt már most mutogatják...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...