Így nézett volna ki a törölt TimeSplitters Revival

  • Írta: zoenn
  • 2023. december 19.
  • Képek
Link másolása
Az Embracer Group a múlt héten zárta be a nagy múltú Free Radical Design csapatát, ahol már három éve készült a TimeSplitters következő része. A Revival sajnos már soha nem készül el, de egy nagy adag koncepciós rajzot láthatunk róla.

Csupán három éve alakult újra a Free Radical Design, ám sajnos a brit csapat is áldozatául esett az Embracer nyár óta zajló szerkezet-átalakításának. A stúdió december 11-én lehúzta a rolót, és magával vitte a TimeSplitters Revivalt, a népszerű shooter legújabb részét.

Szerencsére jó pár koncepciós rajz felkerült a netre a játékon dolgozó grafikusoknak hála, akik az ArtStation-profiljukra pakolták fel a képeket. Számos helyszínt, karaktert és kütyüt láthatunk rajtuk, melyek a Revivalban benne lettek volna. Igazi vadnyugati feeling járja az a látnivalókat, de láthatunk egy szovjet bázis a tundrán, de még sűrű erdővel benőtt romokat és futurisztikus nagyvárost is.

Sajnos a TimeSplitters jövője erősen kérdéses még, nem tudni, hogy az Embracer mit kezd a valaha szebb napokat látott IP-vel, de a legrosszabbra készüljön fel mindenki.

3.
3.
zoli12i
#1: Ez van, ha egy olyan mágnás akar terjeszkedni a gaming piacon, akiknek semmi közük az egészhez. Remélem a jövőben hivatkozási alap lesz az Embracer, hogy nem mindegy ki a felvásárló.
2.
2.
crytek
#1: Ez így ebben a formában hülyeség. Mert ha csak nem vagy jós nem látod előre hogy kukázni fogják amikkel dolgozol. Ilyenkor mindenkiben az van hogy hoho végre egy nagy cég égisze alatt futunk mindenre is lesz pénz... hát nem.

Lehet ha nem vették volna meg őket ugyanúgy itt végzi a dolog
1.
1.
Raam989
Remélem intő jel ez minden kis csapatnak és soha nem hagyják, hogy felvásárolja őket egy ilyen féreg cég...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...