Bűnösnek találták Jonathan Majorst, a Marvel egyből ejtette a színészt

  • Írta: szlav
  • 2023. december 20.
  • Cooltúra
Link másolása
Miután a testi sértéssel és zaklatással vádolt színészt a bíróság bűnösnek találta, a Marvel Studios egyből beszüntette a színésszel való munkát. Még az ötödik Avengers-filmből is törölték az általa alakított karakter nevét.

Kétségtelen, hogy alaposan felfordultak a Marvel Studios tervei, miután idén márciusban őrizetbe vették Jonathan Majorst. A Kang, a Hódítót alakító színészt (akit a Loki-sorozatban, illetve A Hangya és a Darázs: Kvantumániában is láthattunk) testi sértés és zaklatás vádjával tartóztatták le, a hét elején pedig ítéletet hozott a bíróság: Majorst bűnösnek ítélték.

Mivel Kang az MCU ötödik és hatodik fázisának egyik központi kulcsfigurája lett volna (legalább Thanos-kaliberű gonosztevőt kell elképzelnünk), elmondhatjuk, hogy a stúdió mindent egy lapra tett fel, a fentiek fényében azonban haladéktalanul megszüntették a Jonathan Majorsszel való közös munkát (via The Hollywood Reporter). Egyelőre nem lehetünk benne biztosak, hogy mi lesz a több filmben és sorozatban is felépített karakter sorsa - elképzelhető, hogy új castinggal oldják meg a váltás, de az sem kizárt, hogy teljesen új irányt vesz majd az MCU eddig betervezett jövője.

Az utóbbira utalhat az is, hogy a 2026. május 1-re datált Avengers: The Kang Dynasty mozifilmből a Marvel Studios látszólag teljesen ejtette a szupergonosz nevét, így jelenleg csupán Avengers 5 címmel hivatkoznak a vészesen közelgő produkcióra.

8.
8.
BrockSamson
Mindig meglep, amikor embereknek valamifele ordas altalanositas reven meggyozodesuk, hogy valaki bunos vagy artatlan.
7.
7.
silkgoat
#2: ez az baszod,megvered az asszonyt meg a gyereket, lehet mind a kettot meg is eroszakolod aztan a sok kis buzi meg becital a birosag ele. Hova lett a vilag, amikor mindezeket buntelenul lehetett csinalni es meg vallon is veregettek a cimborak mekkora asz vagy a palinka folott.
Retrdalt fasz vagy e?
Ettem en hogy vannak akik ettol erzik magukat igazi ferfinek, hogy a gynegebbet bantjak, de azok altalaban vinnyognak amikor ket drabalis allat megbassza oket a C blokkban.
Ha ferfi vagy nem utsz meg not (es gyereket) baszod, hanem otthagyod a picsaba. Kiveve ha nagyon erosnek erzed magad, olyan kibaszott erosnek hogy meg egy kismacskaval, gyerekkel, novel is eltudsz banni.
Amugy megazert dobtak ki a marveltol mert ez az uzenet lehet megfekszi egy par ember gyomrat akik a penzuket oda akarnak adni a Disney-nek. Erted penzrol van szo.
Tudom ok is csirak ha nem eroszakoskodnak a gyengebbel. Te igazi ferfi te :D
6.
6.
csongor1996
#4: Jaj de hát csak eszméletlenre verte az exét, hát nem olyan nagy dolog az, velem is minden hétvégén megesik, nem értem miért kell ezt így felfújni, attól még lehet jó színész.
5.
5.
delphijos
#2: Különösen ebben az iparágban ahol tulajdonképpen félig a szinészek adják el a filmet ( sok ember azért megy el hogy Őt lássa ) ahol ennyi pénz forog kockán, egy stúdió nem engedheti meg hogy ilyen emberrel filmet csináljon. Különösen az USA-ban, simán előfordulhat hogy a közhangulat olyan lenne hogy egyszerúen nem nézik meg a filmet. Főleg 2023-ban, egy nő súlyos bántalmazása.... Lehet akártmilyen jó színész. Az nekem is kicsit meredek hogy embereket "bemondásra" lehúznak, de itt ténylegesen búnösnek is bizonyult. Már az is csoda hogy itt az ítéletig vártak.
4.
4.
Seraph
#2: Majors was arrested on March 25, after he called 911 saying he found his ex-partner, Grace Jabbari, in their New York apartment unconscious. Police said they found injuries on Jabbari, including a bruised and fractured finger and a cut behind an ear. Majors pled not guilty to all charges.

Nekem ez elég egyértelműnek tűnik, nem tudom miről beszélsz.
3.
3.
Parano1d
#2: Amerika, és Európa csak sajnos.
Bárkiből lehet közellenséget csinálni, ha kicsit is máshogyan gondolkozik, vagy akár csak a származása miatt is.
Lásd közelmúlt, Pl, Johny Depp, vagy a gaming iparban a Hogwarts legacy megítésése
Jk Rowling tweetje miatt, (pedig amúgy nem sok köze volt a játékhoz), vagy akár az Atomic Heart.
2.
2.
Csoki80
Ezért lett ilyen csira a világ. Leb.szol valakinek egyet és egyből mész a bíróságra. Én a helyében úgy dobtam volna ki a macskát a kocsiból, hogy a lába nem érte volna a földet. Soha nem értettem, hogy egy ilyen, vagy hasonló ügynek mi köze van az illető munkájához, ha azt jól végzi.
1.
1.
hedzsooo
Ilyen az amikor vki azt hiszi barmit megtehet ha eleg nepszeru... Hat most koppant 1et, helyes. Itthon is akad amugy szep szammal ilyen, csak a hazaiak kozul foleg 1 par zeneszrol/enekesrol tudok, igaz annyira nem kovetem a bulvart h naprakesz legyek beloluk. Ja, meg a hazaiak rendszerint meg annyi tehetseggel sem rendelkeznek mint ez a jokepessegu...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...