Érkezik PlayStation 5-re az Immortality

  • Írta: aronsz
  • 2024. január 10.
  • Megjelenés
Link másolása
A PC-n és Xbox-on közel másfél éve elérhető interaktív filmtrilógiát január végétől a PlayStation tulajok is élvezhetik.

Sam Barlow és a Half Mermaid Productions közös alkotása január 23-tól megvásárolható lesz a Sony legújabb konzolján is. A hírt a kiadó YouTube-csatornáján jelentették be egy előzetessel.

A kissé földöntúli sztori kitörő siker volt a kritikusok körében, több díjat is nyert. A játék Metacritic oldala szerint azonban játékosok körében már nem aratott egyértelmű sikert.

A történet Marissa Marcel színésznőről szól, illetve három filmjéről, amelyek sosem jelentek meg. Játékosként kulisszák mögötti felvételeket használva tudunk ugrálni a filmek között. Minél többször interakcióba lépünk a klipekkel annál jobban megértjük a komor és misztikus történetet.

A játék egyébként PC-n, Xbox Series X/S-en és mobilon is elérhető 2022 augusztusa óta, január végétől pedig már a PlayStation 5 tulajok is kipróbálhatják.

1.
1.
TrishtanAG
Az egyik kedvenc pozitív csalódásom a játék. Ritkán ver ki a hideg játék közben ennyire, pedig nem is vérben tocsogós horror, hanem nagyon durva pszichó-cucc.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...