Friss tartalmakból sem lesz hiány a Mario vs. Donkey Kong remake-jében

  • Írta: zoenn
  • 2024. január 11.
  • Videó
Link másolása
Már a tavaly szeptemberi bejelentéskor is azt ígérte a Nintendo, hogy új funkciókkal és játékmeneti finomításokkal érkezik a Mario vs. Donkey Kong remake-je. Az új előzetesből megtudtuk, milyen soha nem látott tartalmakra számíthatunk.

Azt már tudjuk, hogy a Nintendo egy darabig nem száll le a nosztalgiavonatról, lévén az eredetileg 2004-ben Game Boy Advance-re megjelent klasszikusát is remake-eli Nintendo Switchen. A fejlesztők több mint 130 pályát ígérnek, és most bemutatkoznak az új tartalmak is.

Először is, kapunk két új világot, a Merry Mini-Landet és a Slippery Summitet, ahol eddig még nem látott ellenségek és témák várnak ránk. A játékot új Plus és Expert pályákkal is felvértezik az extra kihívások végett, ha tényleg meg szeretnénk izzadni a Joy-Conokat markolva. Elérhető lesz egy Time Attack mód is, amivel a legjobb időeredményekért versenghetünk a barátinakkal. Noha a klasszikus játékstílus megmarad, azért sokan örülni fognak a Casual opciónak, amely több hiba felett is szemet huny - főleg, ha még csak most ismerkedünk elsőnek a Mario vs. Donkey Konggal.

A remake 2024. február 16-án landol Nintendo Switchen, ahol a hagyományos platformerektől eltérően itt különféle rejtvényeket kell megoldanunk a továbbjutást jelentő kulcsok és mini-Mariók megszerzéséért. Végül minden Donkey Konggal vívott bossharcba torkollik a szintek tetején.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...